Her er Free Energy AS Norske leder

 
Her er Free Energy AS Norske lederMed sin erfaring fra bransjen vil Trond Nessæter lede oppbyggingen av Free Energy AS i Norge.
Trond Nessæter har blitt hentet inn som CEO til å lede oppbyggingen av Free Energy AS i Norge. Trond har tidligere vært salgs og markedssjef hos IVT og Robert Bosch, avdeling Thermoteknikk i over 10 år og sittet i styre for NOVAP en rekke år.

Jeg ser på denne jobben med stor spenning, forteller Nessæter. Å få en mulighet til å jobbe med produktene til Free Energy er helt fantastisk. På jobbintervjuet fikk jeg en gjennomgang av produktene samt hvordan selskapet tenker. Da var jeg solgt. Det å kombinere varmepumper og solfangere på denne måten, med et enkelt brukergrensesnitt og med 10 års garanti er unikt. Dette var noe jeg bare var nødt til å ta del av. Jeg føler Free Energy har mye å tilføre bransjen gjennom sine innovasjoner og tenkemåte. Ut ifra mine erfaringer i bransjen er produktene i en klasse for seg selv, og meget fremtidsrettet.

Vår strategi er å bygge et forhandlernett med høy kompetanse hvor kvalitet foran kvantitet er en viktig nøkkel for oss. Vi er opptatt av å bygge et forhandlernett som kan drive god bedrift og tjene penger. Langsiktighet gjennom godt samarbeid og en stadig utvikling både på kompetanse og produkter er klare mål, forteller Nessæter i en pressemelding til VVS aktuelt.

Vi har siden 2009 utviklet og testet produktene våre og er nå klare for å slippe dem i markedet. Vi har oppnådd fantastiske resultater på våre felttester og er veldig spente på hvordan produktene blir mottatt i markedet. Det har vært viktig å få til et meget enkelt og brukervennlige system, noe jeg tror både installatør og sluttbruker vil sette pris på. Trond innehar den rette kompetansen og de riktige verdiene som vi ønsker for vår salgsselskap og var derfor et enkelt valg for oss når vi nå skal bygge opp salgsorganisasjonen i Norge, forteller Markus Kanewoff i Free Energy Innovation AS.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår