Holland Boring inn i Olimb Anlegg

 
Holland Boring inn i Olimb AnleggBildet: For å vise skillet mellom de to selskapene tydeligere, har Olimb Anlegg nå modernisert sin selskapslogo. Et stilisert bor erstatter nav-symbolet fra den originale Olimb-logoen. Boret kan også tolkes som en pil i retning framover, i tråd med selskapets ambisjoner. Øystein Olimb (57) tok over rollen som operativ daglig leder i 2021.
Olimb Anlegg fusjonerer med Vestfold-firmaet Holland Boring AS. Dette skjer formelt i juli 2023.

Alle ansatte i Holland Boring blir med over i Olimb Anlegg, som teller 40 ansatte totalt etter fusjonen, heter det i en pressemelding.   

Ny logo viser retningen for Anlegg

Fra sitt hovedsete i Råde utfører Olimb Anlegg bore- og rørpressingsoppdrag over hele landet. De siste tre årene har selskapet vunnet stadig større oppdrag, og nær triplet omsetningen.

Olimb Anlegg og Olimb Rørfornying skilte lag i 2022, etter nesten 50 år med felles historie. 
Olimb Anlegg er videreføringen av den opprinnelige familiebedriften som ble grunnlagt av Kristian Olimb i 1957, mens Olimb Rørfornying ble kjøpt opp av danske Per Aarsleff AS.
For å vise skillet mellom de to selskapene tydeligere, har Olimb Anlegg nå modernisert sin selskapslogo. Et stilisert bor erstatter nav-symbolet fra den originale Olimb-logoen. Boret kan også tolkes som en pil i retning framover, i tråd med selskapets ambisjoner.         

Innovasjon og utvikling siden 1970

I 1970 var den framsynte grunnleggeren Kristian Olimb i USA og hentet den første maskinen som kunne bore i løsmasser. Siden den gang har familiebedriften Olimb Anlegg fortsatt med å videreutvikle utstyr og fagekspertise innen gravefrie rørleggingsmetoder, og innovasjonskraften og utviklingsviljen i bedriften er fortsatt sterk. 

Sommeren 2022 tok Olimb Anlegg i bruk Norges første elektriske og pilotrørsborerigg. Det skjedde i det utslippsfrie prosjektet E18/E39 Gartnerløkka-Kolsdalen, i sentrum av Kristiansand.
Selskapet har også et stort, pågående utviklingsprosjekt med Vann- og avløpsetaten i Oslo om en bærbar borerigg for gravefri etablering av stikkledninger som takler alle type grunnforhold. En elektrisk protorigg er utviklet og klar til testing i prosjektet.

- Fremtiden er gravefri

Øystein Olimb (57) tok over rollen som operativ daglig leder i 2021 med klare ambisjoner om fortsatt vekst for selskapet og økt kunnskap i markedet om gravefrie rørleggingsmetoder.

– Med No-Dig kan vi føre fram infrastruktur under bakken med minimal graving. Det er uten tvil det mest miljøvennlige og bærekraftige alternativet i rørlegging, og stadig flere ledningseiere innser det. Etterspørselen etter våre gravefrie metoder vil bare øke i fremtiden, og vi skal være der og levere, sier Øystein Olimb.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår