– I dag har det kokt på standen

 
– I dag har det kokt på standenBildet: Messeansvarlig på Milwaukee-stand, Jørgen Røed. Foto: Trond Schieldrop
VVS-DAGENE 2022: Det amerikanske verktøyselskapet Milwaukee Tool er godt representert på VVS dagene, med sitt store utvalg av batteriverktøy for både ventilasjons- og rørbransjen.

Av Trond Schieldrop

– I dag har det kokt på standen av skuelystne og interesserte besøkende fra bransjen. Mange leads har det blitt, som vi kommer til å følge opp i etterkant av messa, sier en fornøyd messeansvarlig, Jørgen Røed, til VVS aktuelt.

Milwaukee ble sin tid etablert i Milwaukee USA og har i dag fabrikker over hele verden. 
– I Norge har vi en betydelig del av markedet innen rørleggerbransjen, understreker Røed. 

Bransjeverktøy

På messa viser verktøyselskapet frem spesialverktøy til bransjen, som pressverktøy, rørkuttere, inspeksjonskameraer og avløpsåpnere m.m. 
– Både private rørleggerbiderifter, VA-folk og kommunale bedrifter har kommet i hopetall til vår stand. Det lover godt for resten av messa, sier Røed.

Lange tradisjoner

Selskapet Milwaukee ble etabler i 1924 og er en bransjeledende produsent av kraftige verktøy, tilbehør og håndverktøy for fagfolk over hele verden. 
– Det er første gang vi deltar som utstillere på VVS dagene og vi skal bidra til at håndverkere til enhver tid har riktig verktøy for sine daglige oppdrag, sier Røed til slutt.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår