INR lanserer eksklusive nyheter til det ikoniske nordiske baderommet

 
INR lanserer eksklusive nyheter til det ikoniske nordiske baderommet
Dusjserien EDGE, møbelserien AIR og den levende fargekolleksjonen UNLEASHED til dusj, blandebatterier og håndkletørkere – tre store nyheter i premiumsegmentet, som vil hjelpe den nordiske forbruker å skape sitt ikoniske baderom.

Dusjnyhet – EDGE
EDGE er en kompromissløs dusjserie med sofistikert innrammede detaljer som imponerer såvel design- som teknikkelskere. Bak den slanke designen – skjult for øyet på en genial måte – finner vi dusjmekanikk med en presisjon som savner motstykke. EDGE utgjør dusjverdenens gylne snitt mellom design, funksjon og teknikk med en estetisk og meget elegant innramming – litt høyere enn standarden. Alt for å gi deg en sublim dusjopplevelse.

I serien finner du modeller for nisje og hjørne i såvel faste som måltilpassede størrelser. Velg mellom anodisert aluminiumsramme i rustfri look med en varm glød eller matt svart samt flere glass. Ta gjerne en ekstra titt på glasset Sway – et riflet glass som gir baderommet et stilig og moderne retrofølelse og som kun finnes til dusjserien EDGE. Kombiner med matt svart Onyx eller eksklusive Stone som begge gir masse personlighet til baderommet.

Les mer om EDGE

 

Møbelnyhet – AIR
AIR kombinerer den smålandske møbeltradisjonen med moderne krav til romslig oppbevaring, lang holdbarhet og smarte tilvalg som sensorstyrt belysning i og under servantskapet. Med nøye balanserte forhold når det gjelder bredde, dybde og høyde er AIR det opplagte valget for deg som vil ha det aller beste innen design og kvalitet. Nye AIR gir deg alt som forgjengeren tilbød, men med nye, forbedrede proporsjoner og to distinkte utførelser; AIR Wood og AIR Solid.

I forbindelse med lanseringen tar vi også skrittet fullt ut og tilbyr i prinsippet helt frie kombinasjonsmuligheter for AIR-moduler, som fås i breddene 40, 60 og 80. Til dette kan du få måltilpassede benkeplater og passbiter i finér for perfekt montering i nisje. I Møbelverkstedet, som er et digitalt visualiseringsverktøy, kan du sette sammen moduler etter eget ønske.

Les mer om AIR Unlimited

Nytt konsept for fargematching i baderommet – UNLEASHED
Interessen for nye og spennende metaller i baderommet har eksplodert på markedet. Og mens sortimentet til dels er der, har det til tider vært vanskelig å finne den helt nøyaktige fargematchen mellom forskjellige produktgrupper og merker. Dette har vært en utfordring for den nordiske baderomsforbruker. INRs nye konsept Unleashed – med fargematchet finish til baderommets viktigste produkter – åpner opp for enorme muligheter.

En av de viktigste puslespillbitene i Unleashed er det grenseoverskridende samarbeidet mellom INR og den svenske blandebatteriaktøren Primy; INR by Primy.

Les mer om Unleashed

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår