- Interessen for tekniske fag er økende

 
- Interessen for tekniske fag er økendeBildet: – Allerede første dagen har det vært mange innom standen som ønsker å mer informasjon om våre studieretninger, sier faglærer Kjetil Nybakk ved Fagskolen Innlandet. Foto: Trond Schieldrop
VVS-DAGENE 2022: Fagskolen Innlandet deltar på VVS dagene, der de reklamerer for sine faglinjer innen tekniske fag, som industriautomatikk, BIM, KEM, VA og FDV.

Av Trond Schieldrop

– Vi representerer alle fag innen bygg, anlegg og eiendomsnæring, sier faglærer Kjetil Nybakk ved skolen.

Nybakk kan fortelle at det er stor interesse for de tekniske fag blant studenter og søkertallet til skolen er jevnt økende. 

Samarbeid med Norsk Vann

– Nå har vi kjørt i gang en ny studieretning innen vann- og avløpsteknikk, som dekker offentlige og private anlegg. Her har norske kommuner et etterslep på over 500 milliarder kroner på å fornye og utbedre dagens infrastruktur og anlegg for rensing av vann. Interessen for den nye studieretningen er stor i bransjen. Vi forsøker nå å få til et nærmere samarbeid med Norsk Vann med deres mange foredrag på dette fagområdet, sier Nybakk.

Riktig nedslagsfelt

Han mener VVS-dagene er et riktig nedslagsfelt for å spre det glade budskapet om fagskolen. 

– Allerede første dagen har det vært mange innom standen som ønsker å mer informasjon om våre studieretninger, sier Nybakk. 

Han legger til at fagskolen holder til på Gjøvik og har et godt studiemiljø.

- I dag har vi med 25 studenter fra FDV-linja og i morgen like mange fra FDV og KEM, sier han til slutt.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår