Intra hedres med Red Dot

 
Intra hedres med Red DotBildet: Intra Eligo
Den internasjonale medlemsjuryen av Red Dot Award har tildelt Eligo, den nye kjøkkenvasken fra Intra, tittelen Red Dot: Best of the Best for Produkt Design 2015.

Juryens begrunnelse var: Topp kvalitet og banebrytende design.

I 2015 har bare noen få (1,6 prosent) av alle oppføringer i konkurransen vunnet denne ettertraktede prisen. Eligo stod løpet ut og var den eneste kjøkkenvasken til å vinne den prestisjetunge prisen. Red Dot: Best of the Best deles ut for nyskapende design og er den høyeste individuelle prisen et produkt kan oppnå. Bare det mest fremragende produktet i en kategori får denne prisen – I 2015 mottok bare 81 produkter fra 31 kategorier dette ettertraktede kvalitetsstempelet.

– Den fleksible Eligo-vasken løser alle oppgaver som kan dukke opp under matlaging, og det gjør den både med eleganse og oppfinnsomhet! Praktisk i alle situasjoner: skylling av grønnsaker, rengjøring av gryter, panner og kjøkkenutstyr og alle typer kapping under matlagingen. Alt dette uten kaos på kjøkkenet på grunn av Eligos nyskapende design og tilbehør, med sin blanding av myke og harde linjer, diskrete berøringsknapper og dynamiske form, heter det i en pressemelding fra Intra

Berøringskontrollen åpner og lukker vaskens avløp, løfter bunnskrapen og åpner vannet til oppvaskmaskinen. En fleksibel vegg lar brukeren bruke en stor kum eller dele den i to separate kummer ved behov. Alt tilbehør har myke berøringsdetaljer for en høy kvalitetsfølelse når den er i bruk. Skjærebrettet kan brettes på midten for hel eller halv størrelses bruk, og kan også benyttes til å dekke vasken.

Eligo er utformet og produsert i Mölntorp, Sverige, inspirert av en lang norsk industritradisjon og håndverkskunnskap helt siden 1946. Det er en av grunnene til at det også har blitt tildelt etiketten «Interior Innovation Award – Winner 2015» av det tyske Designrådet.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår