Jet Group kjøper aksjene i BRAMO

 
Jet Group kjøper aksjene i BRAMO
Det tyske selskapet JET Group (Hüllhorst, Westfalen, D) har i dag, 19.februar 2016, tatt over 100% av aksjene i selskapet BRAMO Glass og Klima AS (Lierskogen, N).

JET Group har sin virksomhet i store deler av Europa. BRAMO er et av de største selskapene innen brannsikring og røykventilasjon i det norske markedet. Selskapet ble grunnlagt i 2002 og har vært på private hender frem til i dag. De tre grunnleggerne av selskapet, Espen Bratlie, Roar Fossbekk og Geir Moen, skal i tiden fremover fortsatt ha aktive roller i selskapet. «Vi er begeistret over den tekniske kompetansen i BRAMO» sier Geert Kessels, administrerende direktør i JET Group.

Overtagelsen er et ledd i JET gruppens vekststrategi for de nordiske markedene. «Med BRAMO i Norge og JET DOMEX i Danmark, har vi lagt et utmerket grunnlag for å utvikle Skandinavia» fortsetter Kessels. Jet Gruppen vil tilføre selskapet et bredt produktspekter innen dagslystak og røykventilasjon. Bramo vil på sin side styrke JET gruppen gjennom sin omfattende virksomhet innen service og vedlikehold. Selskapets konsept på dette området skal danne grunnlaget for fremtidig virksomhet, ikke bare i Skandinavia, men i hele Europa. «Vi er overbevist om at dette vil styrke BRAMOs posisjon og utvikling i Norge. Som en del av JET gruppen vil vi i fremtiden kunne tilby våre kunder enda bedre kvalitet, service og kompetanse» forklarer daglig leder i BRAMO, Tone Hartmann i en pressemelding.

Bakgrunn
“JET Gruppen” med hovedkontor i Hüllhorst (Østre Westfalen, Tyskland) er en ledende europeisk leverandør av løsninger for dagslystak, ventilasjonsprodukter og systemer for røykventilasjon. Produktporteføljen inneholder overlyskupler og gjennomgående dagslystak, som hovedsakelig brukes i industribygg og offentlige bygninger. I mange europeiske land benyttes kvalitetsprodukter fra JET i stadig større grad for flate tak i kontorbygninger, administrasjonsbygg og boligkomplekser.

I øyeblikket har JET Gruppen rundt 500 medarbeidere på fem forskjellige steder i Tyskland. Gruppen har også virksomhet i Polen (“JET Grupa Polska Sp. z o. o.”), Danmark (“JET Domex A/S”),. Nederland (“JET BIK Projecten B.V.” and “JET BIK Producten B.V.”), Storbritannia (“JET COX Ltd.”), Østerrike (“JET Gruppe Austria GmbH i.G.”), Sveits (“JET Tageslichttechnik AG”) og nå et nytt ben å stå på i Norge (“BRAMO Glass og Klima AS”). Den internasjonale JET Gruppen har rundt 700 medarbeidere og en årlig omsetning på over 140 millioner Euro.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår