Kari Øgle Kjensberg blir Comfort-direktør

 
Kari Øgle Kjensberg blir Comfort-direktørBildet: Kari Øgle Kjensberg (39) blir ny administrerende direktør i Comfort-Kjeden.
Kari Øgle Kjensberg (39) blir ny administrerende direktør i Comfort-Kjeden. – Dette er en oppgave jeg med ydmykhet og stor motivasjon tar fatt på, sier Øgle Kjensberg.

Nåværende leder i Comfort-Kjeden, Vidar Skoglund, går over i stilling som driftsdirektør i VVS Norge, og Kari Øgle Kjensberg tar dermed over ledelsen 1. januar 2019.

- Vi er veldig fornøyd med at hun har takket ja til å ta over ledelsen i Comfort-Kjeden. Ansettelsen av Kari er et av de grepene vi nå gjør for å ruste oss for fremtiden og styrke vår konkurransekraft i både privat- og proffmarkedet. Hun er en meget sterk leder med lang og bred erfaring og hun er god på å bygge relasjoner og skape tillitt internt samt eksternt med samarbeidspartnere og kunder. Disse egenskapene er viktige for oss, og hun kommer til å styrke kjeden, sier styreleder i Comfort-Kjeden, Stig Fylling i en pressemelding.

- Jeg er både ydmyk og takknemlig for å få muligheten til å lede og videreutvikle Comfort-Kjeden i en meget spennende tid for bransjen. Bransjen står ovenfor mange utfordringer, men med de beste medlemmene i landet, og med VVS Norge i ryggen er jeg overbevist om at vi kommer til å lykkes fremover, sier Øgle Kjensberg.

Øgle Kjensberg har til sammen jobbet i Comfort-Kjeden i ni år. Hun har tidligere jobbet i kjeden fra 2005 til 2013. I årene fra 2013 til 2018 jobbet hun som markedssjef i Diplom-Is, og som senterdirektør i Steen & Strøm Magasin. For nesten ett år siden kom hun tilbake til Comfort-Kjeden og har hatt stillingen markeds- og kommunikasjonssjef siden januar i år.

- Comfort-kjeden er en kjede med små og store bedrifter, spredt rundt over hele landet. Jeg kjenner mange av bedriftene og medarbeiderne godt, og jeg ser frem til å jobbe enda tettere sammen med dem. Butikkene og rørleggerne i Comfort har en kjennskap og en tillit i markedet som er helt unik. Det er en posisjon vi skal jobbe for å forsterke i enda større grad, sier Øgle Kjensberg.

I tillegg til Diplom-Is og Steen & Strøm Magasin, har Øgle Kjensberg ledererfaring fra blant annet IKEA, Varnergruppen og Esprit. Hun har en Bachelor of Business i Marketing ved Norges Varehandelshøyskole (NVH/BI) og Victoria University of Technology i Melbourne, Australia.

Comfort-Kjeden har over 80 medlemsbedrifter og over 1000 tilknyttede rørleggere. Kjeden hadde 1,9 milliarder kroner i omsetning i 2017.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår