Kari Øgle Kjensberg blir Comfort-direktør

 
Kari Øgle Kjensberg blir Comfort-direktørBildet: Kari Øgle Kjensberg (39) blir ny administrerende direktør i Comfort-Kjeden.
Kari Øgle Kjensberg (39) blir ny administrerende direktør i Comfort-Kjeden. – Dette er en oppgave jeg med ydmykhet og stor motivasjon tar fatt på, sier Øgle Kjensberg.

Nåværende leder i Comfort-Kjeden, Vidar Skoglund, går over i stilling som driftsdirektør i VVS Norge, og Kari Øgle Kjensberg tar dermed over ledelsen 1. januar 2019.

- Vi er veldig fornøyd med at hun har takket ja til å ta over ledelsen i Comfort-Kjeden. Ansettelsen av Kari er et av de grepene vi nå gjør for å ruste oss for fremtiden og styrke vår konkurransekraft i både privat- og proffmarkedet. Hun er en meget sterk leder med lang og bred erfaring og hun er god på å bygge relasjoner og skape tillitt internt samt eksternt med samarbeidspartnere og kunder. Disse egenskapene er viktige for oss, og hun kommer til å styrke kjeden, sier styreleder i Comfort-Kjeden, Stig Fylling i en pressemelding.

- Jeg er både ydmyk og takknemlig for å få muligheten til å lede og videreutvikle Comfort-Kjeden i en meget spennende tid for bransjen. Bransjen står ovenfor mange utfordringer, men med de beste medlemmene i landet, og med VVS Norge i ryggen er jeg overbevist om at vi kommer til å lykkes fremover, sier Øgle Kjensberg.

Øgle Kjensberg har til sammen jobbet i Comfort-Kjeden i ni år. Hun har tidligere jobbet i kjeden fra 2005 til 2013. I årene fra 2013 til 2018 jobbet hun som markedssjef i Diplom-Is, og som senterdirektør i Steen & Strøm Magasin. For nesten ett år siden kom hun tilbake til Comfort-Kjeden og har hatt stillingen markeds- og kommunikasjonssjef siden januar i år.

- Comfort-kjeden er en kjede med små og store bedrifter, spredt rundt over hele landet. Jeg kjenner mange av bedriftene og medarbeiderne godt, og jeg ser frem til å jobbe enda tettere sammen med dem. Butikkene og rørleggerne i Comfort har en kjennskap og en tillit i markedet som er helt unik. Det er en posisjon vi skal jobbe for å forsterke i enda større grad, sier Øgle Kjensberg.

I tillegg til Diplom-Is og Steen & Strøm Magasin, har Øgle Kjensberg ledererfaring fra blant annet IKEA, Varnergruppen og Esprit. Hun har en Bachelor of Business i Marketing ved Norges Varehandelshøyskole (NVH/BI) og Victoria University of Technology i Melbourne, Australia.

Comfort-Kjeden har over 80 medlemsbedrifter og over 1000 tilknyttede rørleggere. Kjeden hadde 1,9 milliarder kroner i omsetning i 2017.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår