Klart for finalefase i Norges Hyggeligste Håndverker

 
Klart for finalefase i Norges Hyggeligste HåndverkerBildet: Severin Poppe Midteide, Grønne VVS AS, er blant finalistene til kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker 2020
Norges Hyggeligste Håndverker 2020 har hatt rekordstort engasjement over hele landet. Over 3500 nominasjoner har kommet inn og hele 277 869 stemmer.

Etter et grundig juryarbeid er nå 21 finalister klare for siste runde av kåringen.

- Vi hadde håpet på stort engasjement i årets kåring, men dette overgår all forventning. Det er tydelig at folk virkelig har fått øyne opp for kåringen og at de ønsker å løfte frem alle de flinke, dyktige og hyggelige håndverkerne der ute. Årets 21 finalister er rett og slett imponerende, og noe av det hyggeligste med juryarbeidet var å lese de glitrende nominasjonene finalistene har mottatt. For oss i juryen blir arbeidet med finalefasen naturligvis enda vanskeligere med så mange og gode nominasjoner, men det får vi kalle et luksusproblem, sier jurygeneral Kristin Skogen Lund, konserndirektør i Schibsted, i en pressemelding.

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverkerbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksyrkene. Det er fjerde gang kåringen arrangeres, og årets engasjement har knust alle tidligere rekorder.

- Nominasjoner og stemmer har kommet inn fra hele landet og i alle kategorier. Nettopp variasjonen i nominasjonene, kategoriene og landsdelene er gøy å merke seg. Det betyr at engasjementet er bredt og at hele Norge heier frem sine nominerte. Kåringen fører også til mye positivt lokalt engasjement og oppmerksomhet rundt håndverkerbransjen generelt og de nominerte spesielt. Det er viktig, avslutter Skogen Lund.

Norge vil ifølge SSB mangle 90 000 fagarbeidere i 2030. Eivind Antonio Johansen i Dipper, mobilselskapet for små og mellomstore bedrifter, er en av initiativtakerne bak Norges Hyggeligste Håndverker.

- Denne kåringen er utrolig viktig for å rette et positivt søkelys på håndverkerbransjen og for å løfte frem alle de dyktige håndverkerne i landet. I år var jeg spent på responsen fra de ulike kommunene og tettstedene, og ikke minst hvor mange nominerte det skulle bli innenfor de forskjellige yrkene. Med resultatene i hånden kan jeg ikke si annet enn at vi er svært fornøyde med årets kåring og at vi går inn i en spennende finalefase, sier Eivind Antonio Johansen.

Hvem som går til topps i konkurransen, blir avgjort på et lukket arrangement den 5. september. Vanligvis har kåringen funnet sted under Boligmessen i Telenor Arena, men i år vil kåringen bli streamet digitalt på hyggeligste.no.

- Det er 21 utrolig dyktige, flinke og hyggelige kandidater, så vi får en vanskelig jobb med å plukke ut vinnerne i hver kategori. Nå gleder vi oss til å bli enda bedre kjent med finalistene og til å få presentere de til folk den 5. september, avslutter Johansen.

Finalistene innen hver av kategoriene:

Lærling: Amalie Klementsen Olsvoll (Magnus M Thunestvedt AS, Osterøy, Vestland) Ingrid Haugen (Øra Elektro AS, Sunndal, Møre og Romsdal) Milad Jakobsen (R.D. Blikk og ventilasjon AS, Trondheim, Trøndelag).

Maler: Ronny Enger (Engers Malerfirma, Tønsberg, Vestfold og Telemark) Stein Arne Myrdal (Byggservice Innlandet AS, Gran, Innlandet) Marina Nordahl (Byggtapetsermester Marina Nordahl, Haugesund, Rogaland) 

Mur & Betong: Joacim Flaskerud (Velde Gulv AS, Sandnes, Rogaland) Bjørn Øyvind Imenes (Imenes Mur & Flis AS, Asker, Viken) Daniel Brekke Pedersen (Buskerud Rør & Flis AS, Kongsberg, Viken)

Snekker / tømrer: Codrut Motoloiu (Reconstruct AS, Oslo) Alexander Nygaard-Andersen (Horten Søm & Salmakerverksted AS, Horten, Vestfold og Telemark) Geir Kydland (SI Bygg AS, Hå, Rogaland).

Elektriker: Geir Mæhle (Magnus M Thunestvedt AS, Osterøy, Vestland) Roger Mortensen (KEAS Bygg & Vedlikehold AS, Kristiansand, Agder) Sondre Laberg (Installatøren Oslo AS, Oslo).

Rørlegger: Edwin Larsen (Slettedal VVS AS, Vestfold og Telemark, Tønsberg) Hussein El Haddaoui (Norsk Rørservice AS, Oslo) Severin Poppe Midteide (Grønne VVS AS, Bærum, Viken)

Åpen kategori: Rune Telle (Telles vedlikehold AS, Oslo) Kim Andersen (Drammen Glassmesterverksted/ Altiglass AS, Drammen, Viken) Michael Piatek (Fjell Bad & Flis AS, Oslo)

Klikk på linken for mer informasjon om de nominerte: www.hyggeligste.no

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår