KOMPAS – Sveitsisk kvalitet i dansk design

 
KOMPAS – Sveitsisk kvalitet i dansk designFoto: Laufen
Funksjonell design og klare linjer er grunnessensen i KOMPAS-serien.

I samarbeid med den danske designeren Hee Welling har LAUFEN utviklet en serie baderomsinteriør som er spesielt tilpasset nordiske behov. Serien heter KOMPAS og inneholder ulike utgaver av toaletter.

Toalettene i serien er utstyrt med de nyeste funksjonene innen komfort og rengjøring og fås til en fornuftig pris. De er tilgjengelige som standard uten spylekant (Rimless) og du kan også velge den rengjøringsvennlige LCC overflatebehandlingen (Laufen Clean Coat).

Rimless og LCC

Tradisjonelle toaletter har i mange år vært utformet med spylekant hele veien langs toalettkanten, slik at man kunne være sikker på at hele toalettet ble rengjort. Den mest åpenbare endringen du vil legge merke til med et toalett uten spylekant er rengjøring og hygiene. Betydelig færre kanter og hulrom hvor bakterier kan gjemme seg gjør rengjøringen enklere og dermed grundigere.

Laufen Clean Coat (LCC) er et ekstra lag med beskyttende silikatbasert keramisk glasur utviklet av LAUFEN. Denne prosessen sikrer at overflaten på keramikken er skinnende glatt og enda hardere enn vanlig keramikk, slik at den blir nesten uforgjengelig. Glattheten har også den effekten at rengjøringsmidler og desinfeksjonsmidler fordeles bedre. Når vannet i tillegg får bedre grep på den hydrofile LCC-keramikken, vil smuss og urenheter lett vaskes bort med vannet som renner over keramikkens overflater.

Oppdag hele KOMPAS-serien og bli inspirert på: https://www.laufen.se/kollektioner/total-bathroom-sets/kompas 

 

  

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår