Trivsel og lojale ansatte hos Heidenreich

 
Trivsel og lojale ansatte hos Heidenreich
Heidenreich gjennomførte høsten 2022 en medarbeiderundersøkelse. Resultatene viser en svært høy andel tilfredse, lojale og engasjerte medarbeidere.

Heidenreich gjennomførte høsten 2022 en medarbeiderundersøkelse, hvor formålet var å kartlegge arbeidsmiljø, trivsel og engasjement blant de ansatte. Resultatene fra denne undersøkelsen ble sammenlignet med medarbeiderundersøkelsene som ble gjennomført høsten 2020. Resultatskalaen går fra 1- 5, hvor 5 er best score. 

Overordnet tilfredshet 

Undersøkelsen viser at overordnet tilfredshet med Heidenreich som arbeidsgiver er høy med en gjennomsnittsskår på 4,5, som er like høy som i 2020. I tillegg rapporterer de ansatte at de er stolte av å jobbe i Heidenreich (4,7) og de opplever at Heidenreich har et godt omdømme (4,7) 

Tillit til ledelsen

Mette Hareide er HR- sjef i Heidenreich og ansvarlig for undersøkelsen. Hun er svært fornøyd med at undersøkelsen viser en fortsatt høy tilfredshet hos hennes kolleger i Heidenreich.

- Undersøkelsen vi gjennomførte i 2020 ga oss utrolig høy score innenfor tilfredshet og trivsel, og når vi får tilsvarende score eller høyere score nå, viser det at ansatte i Heidenreich er tilfredse og lojale. Vi ser i det daglige at organisasjonen leverer på gjennomføring, salg og økte markedsandeler. Dette bekreftes fra undersøkelsen som også viser at de ansatte har full tillit til at ledelsen gjør det som er best for Heidenreich med en score på hele 4,6. Dette ses også i sammenheng med at ansatte anser Heidenreich som en langvarig arbeidsgiver med en score på hele 4,6, sier Hareide i en pressemelding.

Bedre informasjonsflyt

- Arbeidsmiljø og arbeidsoppgaver er også områder med høy score. Ansatte rapporterer om at de gleder seg til å gå på jobb og at de trives godt med sine kollegaer. Størst positiv utvikling ser vi på spørsmålene som omhandler opplæring, erfaringsutveksling og samarbeid. I mange organisasjoner scorer ofte intern informasjon lavt, og det er derfor spesielt positivt at høstens undersøkelse viser at informasjonsflyten er blitt enda bedre og at vi samarbeider godt på tvers av avdelingene, sier hareide videre.

Også forbedringsområder

Undersøkelsen var anonym for å tilsikre høy ærlighet i svarene. Og med ærlighet så avdekkes også forbedringsområder. Disse områdene tar vi tak i og vil jobbe konkret med forbedringer gjennom 2023. 

- Det gode resultatet fra forrige måling er opprettholdt, og resultatene viser som sist at vi har en svært høy andel tilfredse og engasjerte medarbeidere, som ser for seg Heidenreich som en langvarig arbeidsgiver. Med så tilfredse ansatte har Heidenreich lagt et viktig grunnlag for videre vekst i markedet, avslutter HR-sjef Mette Hareide.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår