Moss skal benytte «Entreprenørportalen»

 
Moss skal benytte «Entreprenørportalen»Illustrasjonsbilde. Foto: Odd Borgestrand
Fra 9. januar 2023 går Moss kommune over til bruk av «Entreprenørportalen» for søknader som gjelder tilknytning og utbedring av innvendige sanitærinstallasjoner og utvendige sanitæranlegg.

Portalen gjelder for både nye byggetiltak og eksisterende boliger som ønsker tilknytning til kommunalt vann- og/eller avløspnett. Tidligere benyttede søknadsskjema tas da ut av drift. 

Søknaden vil normalt behandles innen tre uker etter at den er mottatt. Søknaden må være godkjent før arbeidet settes i gang, med mindre kommunen tillater noe annet, skriver Moss kommune på sine hjemmesider

I Entreprenørportalen kan brukeren: 

• Fylle ut søknad 
• Tegne direkte inn i ledningskart, se veiledningsvideo.
• Sjekke status for dine saker
• Sende ferdigmelding, se veiledningsvideo.

Tjenesten gir brukeren oversikt over hvilke søknader som er sendt til Moss kommune, om søknadene er godkjent og om ferdigmelding er levert. Alle foretak logger seg på portalen med egne brukernavn og passord.

Hvem kan registrere bruker i Entreprenørportalen? 

De som utfører utvendig arbeid med rør skal kunne vise frem ADK-sertifikat, kombinert med svennebrev som rørlegger. Alternativt ADK-sertifikat kombinert med fagbrev innen anleggsmaskinførerfaget eller kombinert med fagbrev innen veg og anleggsfaget. For innvendig arbeid må man kunne vise svennebrev som rørlegger.

Hva kan søkes om? 

• Tilknytning til vann-og eller avløpsnett. 
• Påslippssøknader 
• Søknad om vannmåler 
• Ferdigmeldinger

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår