Lanserer NORD Mini Kitchen

 
Lanserer NORD Mini KitchenBildet: NORD Mini Kitchen er utviklet for fremtiden, med compact living- tankegangen i fokus
Nordconcept AS lanserer nyheten NORD Mini Kitchen. Dette er ferdig monterte minikjøkken i moderne nordisk design på kun 117cm.

Trude Kjevik Aakre og Hege Galteland har sammen startet Nordconcept som spesialiserer seg på minikjøkken i nordisk design. Trude er designutdannet fra University of Kent og begge har lang erfaring fra bygg og VVS bransjen. 

- Vi er fasinert av fremtidens bærekraftige byer og lokalsamfunn, og opptatt av å bidra til å bygge smartere og utnytte dyrebare kvadratmeter. Vi lager kvadratsmarte minikjøkken i nordisk design, som både har høy funksjonalitet og fornuftig pris. NORD Mini Kitchen er utviklet for fremtiden med compact living tankegangen i fokus, sier daglig leder Trude Kjevik Aakre i en pressemelding.

Minikjøkkenet er på kun 117cm bredde, og inneholder romslig kjøleskap m/ frysedel, Electrolux induksjonstopp, underlimt kjøkkenvask i stål og to skuffer med soft close funksjon. Benkeplaten er matt og i holdbar compact HPL. NORD Mini Kitchen er bygget av kvalitetsmaterialer og kan flyttes og gjenbrukes. 

- Det at minikjøkkenet er ferdig montert og leveres på Europall, sparer kundene for både tid – og dyre monteringskostnader. Løsningen på 117 cm bredde mener vi er perfekt for små og store prosjekter i hybler, studio leiligheter, minihus, kontorer og sosiale soner i offentlige og private bygg. Arkitekter og interiørarkitekter tenker hele tiden nytt; Fremtidens kontorer bygges med flere sosiale soner og NORD Mini Kitchen uten induksjonstopp er perfekt til kaffesoner, sier salgs- og markedsansvarlig, Hege Galteland avslutningsvis.

Nordconcept har nå etablert seg med nyåpnet Showroom på Høvik i Oslo.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår