Lanserer VentiZone

 
Lanserer VentiZoneBildet: VentiZone her skreddersys og snakke med hotellets allerede integrerte systemer. For eksempel integrere mot bookingsystemet hvor hotellgjesten mottar en egen app, og kan styre temperatur, solskjerming, lys av/på, varme bad, nøkkel for å åpne dør.
Ventistål har utviklet og lanserer nå VentiZone, et høyaktuelt produkt for næringsbygg.

 

- Dette er et spennende produkt, hvor vi har mange potensielle brukere over hele Norge. Kort fortalt er VentiZone® et produkt fra «stand alone» til full integrasjon som gjør bygget både smartere, mer energieffektivt og bærekraftig, sier Lasse Stavdal, prosjektleder i Ventistål, i en pressemelding.

- I bærekraft legger vi selvsagt det med energisparing, men også at det er et brukervennlig produkt i alle ledd for både installatør, innregulerer og bruker, understreker han.

- Markedet roper

- Vi er på full fart inn i en byggenæring som legger tyngde på bærekraft og digitalisering. VentiZone svarer på markedets rop etter at det skal være enkelt og energibesparende. Dette er med på 100 prosent fleksibilitet og man kan bygge rom akkurat som man vil. Alle programmene ligger i kontrolleren og det kreves ingen ekstra programmering. Fortrinnsvis er VentiZone et høyaktuelt produkt for næringsbygg, hvor vi ser en økende etterspørsel i byer hvor det bygges nye og rehabiliteres over en lav sko. Side om side har vi beveget oss inn mot hoteller, hvor det bare er fantasien som setter begrensninger, sier Lasse Stavdal. 

Skreddersøm

- VentiZone kan her skreddersys og snakke med hotellets allerede integrerte systemer. For eksempel integrere mot bookingsystemet hvor hotellgjesten mottar en egen app, og kan styre temperatur, solskjerming, lys av/på, varme bad, nøkkel for å åpne dør. Altså både for installatør, innregulerer og gjest. Appen er allerede på plass og har ulike grensesnitt, sier Stavdal videre.

- Vi har vært selektive på leverandører som har vært tett på oss under utviklingen av VentiZone. Nå gleder vi oss til å presentere dette ut i markedet. Før vi har prosjekter «live» har vi rigget et showroom i våre lokaler i Oslo. Vi gleder oss til å presentere dette for våre kunder når restriksjoner slipper opp og vi kan invitere hit til oss, avslutter Stavdal.

Oppsummert gir VentiZone:

• 100% fleksibilitet

• Kan bygge rom som vi vil

• Alle programmer ligger i kontrolleren. Ingen ekstra programmering.

• Enkelt å integrere med andre systemer.

• Enkel for installatør, innregulerer og bruker.

• App-styrt i alle ledd

• Enkel integrasjon av lysstyring, solskjerming, varme og kjøling

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår