Lanserer Wave Plus og Hub

 
Lanserer Wave Plus og Hub
Airthings Wave Plus lanserer trådløse og batteridrevne luftkvalitetsmålere, som også måler radon.

Løsningen fra Airthings inkluderer et web-dashbord og en mobil-app som lar bedrifter, skoler og privatpersoner enkelt overvåke innendørs luftforurensninger (IAQ) og måle forbedringer av iverksatte tiltak.

- Brukeren får full oversikt over tre alvorlige luftforurensende stoffer: Radon, karbondioksid (CO2) og flyktige organiske forbindelser (VOC), samt temperatur, lufttrykk og fuktighet. Gjennom Airthings Dashboard har brukerne tilgang til luftkvalitets-data og de får tips til hvordan man kan bedre luftkvaliteten, optimalisere ventilasjonen og spare energi, heter det i en pressemelding fra Airthings.

- Airthings Hub er hjertet av systemet. Det forbinder opp til 50 batteridrevne enheter gjennom Airthings Smartlink; en energieffektiv trådløs teknologi med lang rekkevidde. Dette gjør at enheter enkelt kan plasseres i en stor bygning eller hjemme, som er essensielt fordi nivåene av disse forurensningene varierer fra rom til rom. Luftkvalitetsdata i sanntid er tilgjengelig for brukere når som helst og hvor som helst. Airthings Hub vil være tilgjengelig i flere versjoner med både GSM og Ethernet.

- Vi er allerede verdensledende innen digital radonmåling. For oss er det en naturlig utvikling å dekke et bredere segment av innendørs luftkvalitet. Å øke forståelsen for hvor stor betydning innendørs luftkvalitet har for vår helse og konsentrasjonsevne er viktig for oss, og vi er glade for å lansere en enkel løsning for at folk skal kunne overvåke farene i alle rom, enten på jobb, på skolen eller hjemme, sier Øyvind Birkenes, administrerende direktør i Airthings.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår