Lanserer Wave Plus og Hub

 
Lanserer Wave Plus og Hub
Airthings Wave Plus lanserer trådløse og batteridrevne luftkvalitetsmålere, som også måler radon.

Løsningen fra Airthings inkluderer et web-dashbord og en mobil-app som lar bedrifter, skoler og privatpersoner enkelt overvåke innendørs luftforurensninger (IAQ) og måle forbedringer av iverksatte tiltak.

- Brukeren får full oversikt over tre alvorlige luftforurensende stoffer: Radon, karbondioksid (CO2) og flyktige organiske forbindelser (VOC), samt temperatur, lufttrykk og fuktighet. Gjennom Airthings Dashboard har brukerne tilgang til luftkvalitets-data og de får tips til hvordan man kan bedre luftkvaliteten, optimalisere ventilasjonen og spare energi, heter det i en pressemelding fra Airthings.

- Airthings Hub er hjertet av systemet. Det forbinder opp til 50 batteridrevne enheter gjennom Airthings Smartlink; en energieffektiv trådløs teknologi med lang rekkevidde. Dette gjør at enheter enkelt kan plasseres i en stor bygning eller hjemme, som er essensielt fordi nivåene av disse forurensningene varierer fra rom til rom. Luftkvalitetsdata i sanntid er tilgjengelig for brukere når som helst og hvor som helst. Airthings Hub vil være tilgjengelig i flere versjoner med både GSM og Ethernet.

- Vi er allerede verdensledende innen digital radonmåling. For oss er det en naturlig utvikling å dekke et bredere segment av innendørs luftkvalitet. Å øke forståelsen for hvor stor betydning innendørs luftkvalitet har for vår helse og konsentrasjonsevne er viktig for oss, og vi er glade for å lansere en enkel løsning for at folk skal kunne overvåke farene i alle rom, enten på jobb, på skolen eller hjemme, sier Øyvind Birkenes, administrerende direktør i Airthings.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle