Lederskifte i Eriksen & Jensen AS

 
Lederskifte i Eriksen & Jensen ASBildet: Magnus Jensen Stokke
Magnus Jensen Stokke (36) overtok som daglig leder i rørleggerbedriften Eriksen & Jensen AS 1. september 2022.

Magnus er utdannet rørlegger og VVS ingeniør fra OsloMet. Han tok læretiden som rørlegger i ORAS og jobbet deretter som rørlegger og bas på samme sted noen år.

- Etter tiden i ORAS  utdannet han seg til VVS ingeniør, hvoretter han i 2015 begynte i Eriksen & Jensen as som prosjektleder. Magnus har i løpet av årene han har vært tilknyttet rørleggerbransjen tilegnet seg bred kunnskap om alle fagets sider, men spesielt innenfor større og mellomstore totalentrepriser som er, og har vært, og Eriksen & Jensen as sitt forretningsområde siden oppstarten, heter det i en pressemelding fra Eriksen & Jensen.

- Bedriften har i hele sin levetid vært sterkt engasjert i rørleggerfaget og stilt med representanter i styrene til Rørnorge (sentralt og lokalt), Oslo rørleggerlaug, Opplæringskontoret for rørleggerfaget, prøvenemd osv. Engasjementet videreføres nå av Magnus som har tatt på seg flere verv i de samme organisasjoner innenfor vårt fag, heter det videre i presemeldingen.

Magnus overtar stillingen etter Knut Jensen som har vært daglig leder i rørleggerbedriften siden bedriftens oppstart i 1986. Knut Jensen og Pål Eriksen ledet bedriften i partnerskap fra oppstarten og frem til 2016, da Eriksen gikk av med pensjon.

Knut Jensen vil fortsatt være ansatt i bedriften som prosjekt og administrasjonsmedarbeider.  

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår