Ledig stilling i LK Systems

 
Ledig stilling i LK SystemsArbeidssted: Eikenga 17, 0579 Oslo. Foto: LK Systems AS
LK Systems AS søker Prosjektansvarlig/Teknisk support til hovedkontoret i Oslo - i en nyopprettet stilling.

LK Systems gir deg selvstendige, spennende og varierte arbeidsoppgaver i et selskap som er i vekst og utvikling. Du vil få en leder som tror på deg, som er opptatt av eget initiativ og et godt og inkluderende arbeidsmiljø. LK er preget av høyt faglig engasjement, vilje til å utgjøre en forskjell og er en oversiktlig organisasjon med gode beslutningsprosesser. Du vil få en bred kontaktflate med gode påvirknings- og utviklingsmuligheter. Konkurransedyktige betingelser.

Vi opplever for tiden stor pågang med nye oppdrag, og for å kunne yte best mulig service ser vi etter en ny medarbeider.

Hovedoppgaven i denne jobben er å understøtte salget og lønnsomheten av LK Systems produkter i Norge ved å jobbe med små og store prosjekter, gjennomføre masseuttak av varme-, kjøle- og sanitæranlegg til våre kunder og samarbeidspartnere. En annen viktig oppgave vil være å jobbe med LK sin utvikling av prefabrikasjon, og koordinering av prosjekter i Norge i tett samarbeid med vår prefab-fabrikk i Sverige. Du vil være en del av vår tekniske avdeling på Økern i Oslo.

Dine arbeidsoppgaver:

• Tegne og beregne varme, kjøle- og sanitæranlegg i samarbeid med salgsavdelingen

• Utarbeide tilbud med fokus på smarte og rasjonelle løsninger

• Koordinering og tilrettelegging av prefabrikasjon for kunde tilpassede løsninger.

• Være en bidragsyter til utvikling og forbedring av prefab-prosessen i selskapet.

• Teknisk support/rådgivning til kunder og egen salgsavdeling og interne prosjekter i selskapet

• Delta på prosjekterings møter og kunde aktiviteter i samarbeide med salgsavdelingen

• Være opptatt av å etablere gode løsninger for samarbeid med kunder, konsulenter og internt
 

Dine kvalifikasjoner og egenskaper:

• Du er tillitvekkende, strukturert og løsnings orientert. Du har enten VVS teknisk kompetanse som rørlegger, rørleggermester eller fagskole ingeniør, eller er utdannet teknisk tegner med relevant erfaring.

• Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.

• Vi ser gjerne at du har noe erfaring med og kunnskap om teknisk tegning basert på AutoCAD (for de med VVS teknisk kompetanse) og noe system- og prosjekt forståelse.

• Erfaring med bruk av Revit/BIM er positivt, men intet krav. Viktig at du er god til å uttrykke deg skriftlig og muntlig på norsk.

Arbeidssted: Eikenga 17, 0579 Oslo

Kontaktperson: markedssjef Jarle Amble, Telefon: 90 01 16 40

Søknadsfrist: Snarest

SØK HER

Om arbeidsgiveren:

LK er et familieeid konsern som driver globalt innen VVS-bransjen, og siden starten i 1910 har det skjedd mye – og vi er stolte av reisen vår så langt. Vår historie er tuftet på en nysgjerrighet på å lære nye ting og forbedre oss. Å stadig forbedre det vi gjør skaper på sikt trygghet og holdbarhet for kundene våre, oss selv og vår omverden, og dette er vårt bidrag til de kommende generasjonene.

LK tilbyr deg en trygg arbeidsplass med en lønnsom og positiv bedriftskultur. Vårt utgangspunkt er at alt kan forenkles og forbedres. Derfor etterstreber vi alltid å utvikle smartere og mer holdbare løsninger for kundene våre.

Du blir en viktig del av et allsidig team som støtter hverandre og har det morsomt sammen. Vi tror på langsiktige relasjoner der våre medarbeidere har gode utviklings- og påvirkningsmuligheter. Selvsagt tilbyr vi tjenestepensjon, kollektivavtale og velvære bidrag.
LK er stolt medlem av Ingeborg-nettverket, og vil gjerne ha større mangfold i bransjen. Vi oppfordrer derfor kvinner til å søke stillingen.

LK Systems AS er en del av Nordens mest toneangivende VVS-leverandører og er et datterselskap i konsernet Lagerstedt & Krantz AB. Vårt spesialområde er egenutviklede systemer for vannbåren gulvvarme, tappevann, radiatorvarme, gatevarme og avløp, og i disse kategoriene er LK Systems markedsledende i Norden. Vi skreddersyr også prefabrikkerte fordelerskap for sanitær og varme, produsert i vår egen prefab-fabrikk i Sverige. Våre produkter er utviklet og i stor grad produsert i Skandinavia, og selges i Norge via norske rørgrossister.

I Norge er vi i dag 18 medarbeidere i et godt arbeidsmiljø med hovedkontor og lager på Økern i Oslo. Vi mener det er mulig å forbedre alt vi gjør; en enklere måte, smartere og mer holdbar måte. I vårt arbeide er vi opptatt av kvalitet og miljø og er bl.a. miljøsertifisert etter ISO 14001 og ISO 9001. Våre verdier er langsiktighet, mot og lekenhet.

For mer informasjon om oss, se www.lksystems.no.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår