LK styrker salgsavdelingen både i Øst og Vest

 
LK styrker salgsavdelingen både i Øst og VestBildet: Tommy Ebbesvik (t.v.) og Stian Smestad Andresen
LK fortsetter å vokse og nå forsterker bedriften salgsavdeling med to nye selgere; Tommy Ebbesvik og Stian Smestad Andresen.

Tommy Ebbesvik vil tilhøre region Vest, mens Stian Smestad Andresen vil tilhøre region Øst. Begge har gode kunnskaper og erfaringer fra VVS-bransjen.

- Vi styrker vår tilstedeværelse i markedet ved å forsterke salgsavdelingen med to kunnskapsrike selgere som skal gi enda bedre support, service og tilgjengelighet til våre små og mellomstore installatører og våre grossister, sier Anthoni R. Dias, som er salgssjef på LK Systems AS.

Økt interesse og behov for LK’s produkter og systemer

LK jobber konstant for å utvikle smartere og mer bærekraftige produkter og systemer som forenkler våre kunders hverdag, i dag og i fremtiden, hvor det nye PushFit-sortimentet, som ble lansert i fjor, er en del av det.

LES OGSÅ: LK Systems utvider og styrker sin tilstedeværelse i Norge

- Vi arbeider med stadig utvikling og sortimentet utvides kontinuerlig ut fra kundenes behov og ønsker. Det nye PushFit-sortimentet, merket med «PushFit AX», har en forhåndsmontert støttehylse og er tilpasset for både PE-X- og PAL-universalrør. Røret må grades og kalibreres før montering. PushFit-systemet består også av en rekke ulike koblingsvarianter i dimensjonene 16–25 mm, og det finnes også prefabrikkerte fordelerskap samt veggbokser med PushFit, avslutter Anthoni.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår