Micro Matic lanserer installasjonskontaktorer

 
Micro Matic lanserer installasjonskontaktorer
Etter stor etterspørsel fra kundene, lanserer Micro Matic nå installasjonskontaktorer. Kontaktorene kommer i mange forskjellige varianter og dekker et bredt spekter av bruksområder.

Kvalitetsprodukter med unike varianter
Produsenten av kontaktorene, Iskra, er kjent for høy produktkvalitet, og produktserien som nå lanseres er i tillegg unik i Norge. Den inkluderer installasjonskontaktorer på 32 A i 2-polet 1-modul bredde, samt 4 polet i 2-moduls bredde.

Bredt produktspekter sikrer enhetlig leveranse
Produktspekteret dekker 2- og 4-polete kontaktorer med både AC og brumfrie AC/DC-spoler i spenninger på 12 V, 24 V, 230 V og 400 V. I tillegg kommer hjelpeutstyr som terminaldeksler, hjelpekontakter og ventilasjonsmodul.

Produkter med mange bruksområder
«Installasjonskontaktorer brukes hovedsakelig i bygninger for å bryte og styre lys, varme, ventilasjon, motorer og pumper i tillegg til el-billadere, og passer derfor perfekt inn i Micro Matics eksisterende produktportefølje», forteller produktsjef i Micro Matic, Kjell Ytterdal.

«Det er de aller mest fleksible koblingsenhetene for automatisk styring av elektriske apparater i alle typer applikasjoner - fra boliger til kontorbygg, butikker, hoteller og sykehus.», sier Ytterdal, og avslutter med å understreke at lagerført sortiment forløpende vil bli utvidet, etter kundeønsker og -behov.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår