Modum har inngått energisparekontrakt

 
Modum har inngått energisparekontraktIllustrasjonsbilde: Shutterstock
AKTUELLE PROSJEKTER: Modum kommune satser på energieffektivisering, og har etter en anbudskonkurranse nå inngått en energisparekontrakt med entreprenøren AF Energi & Miljøteknikk AS.

Av Tore Kubberød

 

Modum kommune har storsatsing på klimautslipp og energisparing. Derfor har de hatt en anbudskonkurranse med tanke på å inngå en energisparekontrakt med en energientreprenør. Dette skal lede til en prosess med planlegging og gjennomføring av energieffektiviseringstiltak der tilbyderen står or hele prosjekt-, gjennomførings- og oppfølgingsprosessen som skal garantere besparelse og lønnsomhet.

I konkurransegrunnlaget ba Modum kommune også tilbyderen om å gi incetiver til å utnytte sin kompetanse og kreativitet til å sy sammen en tiltakspakke med størst mulig besparelse og lønnsomhet for oppdragsgiver. Et krav var også at inneklimaet i samtlige rom skal være minst like bra som før gjennomføring av tiltakene.

I forbindelse med konkurransen ble også interesserte entreprenører invitert til et møte og befaring hos kommunen med etterfølgende befaring av de tre aktuelle byggene. Etter at anbudsfristen gikk ut 24. oktober valgte Modum kommune så ut de mest aktuelle entreprenørene til forhandlinger om alle sider av de inngitte tilbudene, som foreslåtte tekniske løsninger og pris.

Etter at prosessen var ferdig endte Modum kommune med å velge AF Energi & Miljøteknikk AS som den entreprenøren de ønsket å inngå en energisparekontrakt med. Byggene som firmaet skal jobbe med energisparing i er Modum rådhus, Modum kulturhus og Nordre Modum ungdomsskole.

 

FAKTA

Energisparekontrakt for kommunale bygninger

Modum kommune, Buskerud

Tiltakshaver: Modum kommune

Totalentreprenør: AF Energi & Miljøtelnikk

 

Om Byggfakta Live: Byggfakta Live-databasen inneholder mer enn 20 000 norske bygg- og anleggsprosjekter. Byggfakta Live leverer oppdatert informasjon om ca. 250 nye og 1100 eksisterende prosjekter hver uke til våre kunder.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår