Nå åpner registreringen for VA Tour

 
Nå åpner registreringen for VA TourBildet: Fra fjorårets VA Tour i Oslo
Har du satt av tid til å avlegge VA Tour Norge 2019 et besøk i april i Bodø eller Tromsø? Nå åpner registreringen for alle som jobber i bransjen.

- Det er helt kostnadsfritt å besøke messene, men vi anbefaler å registrere seg i forkant for å spare tid ved oppmøte. Vi byr på frokost og lunsj, og selvsagt en rekke produktnyheter, nettverking og hyggelig omgang på messegulvet, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene VVP, som er en av arrangørene av VA Tour Norge.

Om VA Tour Norge:

• Målsetningen er at VA Tour Norge skal bli et arrangement som med jevnlige intervaller turnerer gjennom hele landet, derav messens navn. VA produkter som ofte er både store og tunge får sjelden plass i de lokale minimesser, men med VA Tour Norge får produsentene anledning til også å vise frem de større og tyngre produktene.

• De ledende VA-produsentene investerer hvert år store summer innenfor forskning og utvikling av nye produkter. VA TOUR Norge gjør det mulig for kundene å komme tettere på denne verdifulle kompetansen knyttet til produkter som man kan ta på og studere nærmere. Gjennom den direkte dialog med kundene formidles derfor kompetanse og nyttige erfaringer utveksles. Arrangøren av messen er den norske bransjeorganisasjonen VA- og VVS produsentene VVP. samt messearrangøren BraMässor.

Til registreringen >>
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår