Når bad og vaskerom blir ett

 
Når bad og vaskerom blir ettBildet: Free: Her skaper designvalgene en sommerlig følelse som kan nytes hele året – og Maja-døren i sandbeige binder alt sammen i en lys og rolig helhet.
PRODUKTNYHET: Er det mulig å skape en vakker og innbydende kombinasjon av bad og vaskerom i ett? Vedum mener de har løsningen med baderomsserien Free.

Løsningen er et bad med funksjon i fokus, uten at det går på kompromiss med hverken design eller detaljer. Sandbeige, solgul og blå toner møtes her i en nedstrippet men moderne atmosfære – i tillegg er det plass til både smart oppbevaring og vaskerom.

Det er ikke alltid enkelt å innrede et bad. Overflaten er ofte begrenset og mye skal rommes på noen få kvadratmeter. Vask, toalett, dusj eller badekar, belysning – og helst rikelig med oppbevaring, og kanskje til og med en vaskemaskin.

Oppbevaring i høyden

Familiebedriften Vedum Kjøkken & Bad  presenterer et nytt miljø som er utviklet for å matche hele baderommets forutsetninger. Vedums farger og formspråk viser også at stilfulle kombinasjoner kan finne sted:

- Vi har kombinert et bad med vaskerom for å vise at man faktisk kan virkeliggjøre sine drømmer om et vakkert, innbydende bad med praktiske funksjoner selv på et begrenset område. Men det er viktig å tenke smart slik at du utnytter kvadratmeterne dine på best mulig måte, som for eksempel ved å bygge oppbevaring i høyden, sier Jenny Andersson, designansvarlig i Vedum.

Det nye miljøet består av et møbel i sandbeige fra Vedums baderomsserie Free. Over vasken har Vedum plassert speilet Billan med belysning Nittorp. Overskapene og vegghyllen gir smart oppbevaring, funksjonelle overflater og plass til å brette klesvasken.

Spår fargerik trend

Interiøråret har vært preget av naturtoner på både bad og kjøkken. I høst er det harmoniske uttrykket fremdeles til stede – en base av rolige toner, tre og myke former bidrar til å skape et tidløst bad. Men for å oppnå et personlig preg kan man tørre å gå utenfor boksen. Jenny Andersson spår at vi vil se flere fargerike bad i 2023 og fremover. 

- Vi ser mer og mer farge på badet og det føles bra. Stavformede fliser i vakre farger liver opp et bad, og store steinliknende plater skaper en luksuriøs og taktil følelse. Badet piffes med fordel opp gjennom detaljer som runde speil, behagelig belysning, vakre kroker og smart oppbevaring. Vil du tilsette farge på en enkel men effektiv måte, synes jeg du bør satse på baderomsdetaljer i en litt mer vågal aksentfarge, sier Jenny Andersson avslutningsvis i pressemeldingen.

Bildet: Det praktiske vaskehjørnet får plass uten at det går på bekostning av badets åpne og avslappende uttrykk

Bildet: Oppbevaring er nøkkelen til å holde bad og vaskerom organisert

Bildet: Baderomsdetaljer i en vågal aksentfarge, som blått, er en enkel og effektiv måte å fargelegge rommet på.

Bildet: Beige Belmot laminatbenkeplaten fungerer like godt med det sandbeige Vedum-interiøret som den lyseblå veggen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår