Navneendring i Wavin-systemet

 
Navneendring i Wavin-systemetIllustrasjonsbilde. Foto: Bjørn Laberg
I dag kunngjorde Mexichem, som Wavin er en del av, at selskapet vil fortsette driften under navnet Orbia.

- Wavins ambisjon som global aktør er å jobbe bærekraftig for å gjøre en forskjell. Denne ambisjonen er i samsvar med transformasjonen av morselskapet Mexichem til en målstyrt organisasjon. Orbia har en lang historie som produsent av viktige råvarer, og har med investeringer og strategisk vekst vokst til en av verdens ledende virksomheter innen polymerer, materialer og infrastruktur. I dag er Orbia aktiv i mer enn 40 land og sysselsetter mer enn 22 000 medarbeidere over hele verden, skriver Wavin i en pressemelding.

- Orbias langsiktige strategi gjør det mulig for organisasjonen å svare raskt på globale muligheter som å Fokuset på bærekraftig vekst blir vektlagt i ‘ImpactMark som et mål, en del av Orbias logo, som fremhever Orbias fremgang med hensyn til langsiktig økonomisk helse, miljømessig bærekraft og sosial fremgang. Hvert år rapporterer Orbia framdriften for målene basert på de målte resultatene, skriver Wavin.

- Wavins innsats innen bærekraft vil fortsette med full kapasitet med støtte fra Orbia. Orbia investerer i en langsiktig visjon fokusert på balansert vekst, med oppmerksomhet på å ha påvirkning på mennesker, planeten og profitt. Mexichems navnebytte støtter Wavins ambisjon om å skape en bærekraftig forskjell som en global aktør. All Building & Infrastructure-virksomhet i Orbia vil nå operere under det sentrale merkenavnet Wavin, som gjør det mulig for Wavin å samarbeide på verdensbasis som ett team, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår