Norconsult ansetter 80 ingeniører

 
Norconsult ansetter 80 ingeniørerAsle Gudim, Direktør Region Sør-øst i Norconsult
Norconsults rådgivende ingeniører og arkitekter opplever at de får stadig mer å gjøre, og for å svare på etterspørselen, søker nå selskapet etter mer enn 80 nye medarbeidere innen de alle fleste ingeniørfagene til kontorene i Askim, Ski, Sarpsborg, Larvik, Tønsberg, Kongsberg, Seljord, Porsgrunn, Arendal og Kristiansand på Sør-Østlandet.

Selskapet, som har mer enn 3000 ansatte totalt i Norge, jobber i dag på en rekke store, viktige oppdrag i regionen som blant annet ny E18 i Viken, ny E39 på Sørlandet, Alvim renseanlegg i Sarpsborg, Morrow batterifabrikk i Arendal og Norcems anlegg for CO2-fangst i Brevik.

Norconsult konkurrerer blant annet mot internasjonale giganter som Cowi, Sweco og Rambøll på det norske markedet, både om oppdrag og de kloke hodene, men Direktør Region Sør-øst i Norconsult, Asle Gudim mener han har et par ess i ermet.

- I Norconsult har vi enormt stor tro på lokal tilstedeværelse og faglig samarbeid. Derfor har selskapet nesten 70 lokalkontorer over hele Norge. Det gjør at folk kan jobbe med spennende prosjekter og problemstillinger der de bor. Samtidig kan kundene være trygge på at de både har lokale rådgivere som kjenner lokale forhold, og at de har Norges største fagmiljø i ryggen. Dessuten er Norconsult i en særstilling blant konkurrentene i og med at selskapet er heleid av de ansatte. Det betyr at selskapet har en stabil og forutsigbar eierstruktur hvor både eiere og ansatte har de samme målene, og hvor selskapets overskudd går tilbake til oss selv som eiere. Alle har de samme mulighetene til å bli eiere, og få innflytelse på hvordan selskapet drives, sier Gudim som selv har vært ansatt – og eier - i Norconsult i 25 år.

Ifølge regnskapet for 2021 omsatte Norconsult for nesten 7,5 milliarder kroner, med et overskudd på 630 millioner.

Gudim kan også lokke med fleksible ordninger for plassering, og mye tverrfaglige arbeid.

- Pandemien og to år på hjemmekontor, har hjulpet oss med å bevise både for oss selv og kundene at samarbeid på tvers av fag og kontorer er helt uproblematisk. Vi ser at det er ganske enkelt å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digitale løsninger i arbeid både for lokale kunder og større nasjonale prosjekter. At en ingeniør hører til på kontoret i Seljord betyr ikke at hun ikke kan være med å prosjektere bro på Sørlandet, eller tunneler på Vestlandet. På denne måten får selv et relativt lite lokalkontor være en del av Norges største tverrfaglige miljø. Dette er noe av det våre medarbeidere er mest fornøyd med – de faglige utviklingsmulighetene, sier Gudim.

I tillegg til at Norconsult styrker sine eksisterende kontor i Askim, Ski, Sarpsborg, Larvik, Tønsberg, Seljord, Porsgrunn og Kristiansand, er selskapet også i ferd med å etablere nye miljøer på Kongsberg og i Arendal.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår