Norske Airthings presenterer seg på SXSW

 
Norske Airthings presenterer seg på SXSWWave Plus er den første trådløst tilkoblede og batteridrevne IAQ-monitoren med sensorer for radon, TVOC, CO2, fuktighet, temperatur, lys, og lufttrykk, designet for alle boliger, skoler, og arbeidsplasser
Det norske teknologiselskapet Airthings viser frem Healthy Building Solution på South by Southwest 2019 Wellness Expo i Austin.

- Vårt mål er å introdusere våre IAQ-monitorer til ledende fagfolk og gjøre det mulig for dem å få den innsikten de trenger for å styre bygget mest mulig effektivt, sier Øyvind Birkenes, administrerende direktør i Airthings, i en pressemelding.

- Ved å bruke Airthings system for kontorbygg og skoler, kan en analysere luftkvaliteten, og optmalisere kjøring av ventillasjon for å spare på kostnader. Studier har også bevist at optimalisering av innendørs luftkvalitet er direkte korrelert med bedre produktivitet, mener Birkenes.

 

Wave Plus: Den første trådløst tilkoblede og batteridrevne IAQ-monitoren med sensorer for radon, TVOC, CO2, fuktighet, temperatur, lys, og lufttrykk, designet for alle boliger, skoler,  og arbeidsplasser. Gjennom Airthings Dashboard har Wave Plus-brukere tilgang til tolkninger av IAQ-data og tips for å bedre luften, optimalisere ventilasjon og spare energi. I tillegg kan brukerne bare vinke (wave) foran enheten for å motta en fargekodet visuell indikator for den totale luftkvaliteten.

Wave Mini: En innendørs luftkvalitetsmonitor som tilbyr sanntidsmålinger og analyse av innendørsmiljøets TVOCs, temperatur og fuktighet. Et ideelt første skritt for alle som ønsker å ta kontroll over innendørsluftkvaliteten. 

Airthings Hub: Airthings Hub forbinder flere batteridrevne enheter gjennom Airthings Smartlink, en trådløs protokoll med lang rekkevidde og robusthet. Dette gjør at enheter kan distribueres rundt i en stor bygning og gjør IAQ-data i sanntid tilgjengelig for brukere når som helst og hvor som helst. Airthings Hub vil være tilgjengelig med Ethernet eller et mobilt alternativ. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår