Ny daglig leder i Energiverket Østfold

 
Ny daglig leder i Energiverket ØstfoldBildet: Styreleder Richard Granskogli (t.v.) ønsker Glenn Pettersen lykke til i ny jobb som daglig leder hos Energiverket Østfold.
Fra 1.januar 2018 ble Glenn Pettersen (39) forfremmet til daglig leder hos Energiverket Østfold, som er den foreløpig største avdelingen med 9 ansatte.

- Vi er glade for å meddele at Glenn Pettersen er ny daglig leder i Energiverket Østfold. Han har jobbet hos oss de siste tre årene og kommer fra stillingen som salgsleder og har levert gode resultater. Vi vet at dette er rette mann for å lede avdelingen til videre vekst i årene som kommer, sier styreleder Richard Granskogli.

- Energiverket er en fremoverlent organisasjon som har tatt tak i en bransje som ikke er kjent for å være mest nytenkende når det gjelder kommunikasjon. Til tross for gode produkter kjenner ofte sluttbrukeren for lite til løsningene for vannbåren varme og solenergi. Her føler jeg vi har gjort en veldig god jobb. Energiverket har vokst jevnt og trutt siden oppstarten og nådde milepælen som største forhandler i Norge for første i 2016. Målet mitt er å sørge for videre vekst her i Østfold i årene som kommer, sier Glenn Pettersen.

- 2018 blir et veldig spennende år hvor vi allerede merker økt pågang fra kunder med oljefyr/oljekjel. Ettersom det blir et forbud mot fyring med fossil olje og parafin om under to år, og Enova i tillegg har doblet oljefyrstøtten til de som installerer varmepumpe i løpet av 2018, hopper stadig flere av gjerdesitterne ned for å gjøre noe, sier han.

Den gode salgsopplevelsen ligger i ryggmargen
Glenn er ekte mossing og bor i dag på Sperrebotn som er 10 minutter kjøretur fra Moss. Han har jobbet med salg hele livet og har vært en viktig bidragsyter for at Energiverkets avdeling i Østfold har inntatt den ledende posisjonen innen varmepumper for vannbåren varme. Før stillingen i Energiverket jobbet han på salgsavdelingen til Get i 10 år, hvorav de siste 5 som teamleder i Oslo.

- Jeg har alltid jobbet med salg og relasjonsbygging til andre mennesker. Steget fra salgsleder til daglig leder blir spennende, men jeg kjenner alle kollegene her og gleder meg til fortsettelsen.

Klar for det grønne skiftet
- Vi er godt rigget for vekst, og har flere spennende prosjekter på gang. I tillegg til at mange oljefyreiere nå har fått et press på seg fra myndighetene, har vi også planer om å rulle ut en helt ny varmeløsning for alle boligeiere. Da utvider vi markedet også til de som ikke har vannbåren varme. I tillegg leveres alle varmeløsningene våre med muligheter for oppkobling mot både smarthus-løsninger og solenergi. Nå har vi montert flere solanlegg og har ytterligere i bestilling, det er enda et spennende marked for oss, sier Pettersen.

Målgruppene er oljefyreiere, boligeiere som rehabiliterer og privatperson som bygger bolig, i tillegg til profesjonelle boligutviklere.

- Vi er svært godt fornøyd med at Glenn har sagt ja til å stillingen som leder i Energiverket Østfold. Vi går inn i en supertravel tid frem mot fyringsforbudet i 2020, og vi er helt sikre på at Glenn er rett mann til å lede avdelingen til videre vekst, sier Richard Granskogli.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår