Ny markedssjef og ny divisjonsdirektør i Rambøll

 
Ny markedssjef og ny divisjonsdirektør i RambøllNyansatte i Rambøll: (f.v) Katrine Johansen og Montserrat F. Telseth. (Foto Telseth: Nicki Twang/foto og fotomontasje: Rambøll).
Katrine Johansen har inntatt rollen som markedssjef i Rambølls salgsorganisasjon, mens Montserrat F. Telseth har startet opp som divisjonsdirektør for tekniske systemer.

Telseth er utdannet sivilingeniør og har en MBA i Business & administraion. Hun har mer enn 20 års erfaring og kommer fra stillingen som avdelingsleder for prosjektledelse i Sweco. Nå skal Telseth bidra til å gjøre divisjonen for tekniske systemer enda mer digitale og innovative, forteller Rambøll i en sak på sine sider.

- Rambøll er en spennende bedrift som har en unik satsing på innovasjon og bærekraft, som bygger videre på et solid grunnlag som samfunnsrådgiver. Dette er elementer som er viktig for meg og for tiden vi er inne i. Rambøll gir meg muligheten til å bidra med å utvikle vår satsing innen tekniske systemer i Norge for at vi sammen med kundene våre finner nye og bedre løsninger for å løse de utfordringer vi står utenfor og utnytte de muligheter som finnes, sier Telseth i saken.

Johansen er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU og kommer fra stillingen som prosjektleder for strategi og forretningsutvikling i Tine. Før det var hun nærmere 11 år i Skanska i ulike stillinger i Norge, USA og Sverige. Johansen tar med seg et sterkt kundefokus inn i arbeidet med å videreutvikle Rambølls salgsorganisasjon.

- I mine tidligere jobber har jeg opplevd Rambøll som et selskap som legger handling bak ord som samfunnsansvar og strategisk samarbeid med kunder. Når de nå har en ambisjon om å bli den mest kundeorienterte aktøren i bransjen ser jeg frem til å være en del et kommersielt team som har alle forutsetninger for å lykkes. Og for meg er det ekstra motiverende å ha mulighet til å møte våre kunders behov med Rambølls globale kompetanse, sier Johansen i saken.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår