Ny salgsdirektør i Lindab

 
Ny salgsdirektør i LindabBildet: Ståle Svensson
Ståle Svensson har gjennom 10 år i Lindab hatt flere roller i selskapet. Nå er han klar for å starte i den nyopprettede stillingen som Salgsdirektør Norge.

- Jeg er kjempestolt over å få denne muligheten og gleder meg til å sette i gang. Jeg har vært her i 10 år nå, og stortrives med mine fantastiske kollegaer og produkter, sier Ståle Svensson.

- Ståle innehar alle de kvaliteter vi ser etter, og er en kjernekar som vet hva Lindab står for, og hvor vi vil. Lindab er i stor utvikling og Ståle er en viktig del for vår videre vekst.» kommer det raskt fra administrerende direktør Eirik Austad.

- Lindab AS har fokus på prestasjons- og personlig utvikling. Hver enkelt får tett oppfølging og muligheter til å ta utviklingssteg ut fra egne forutsetninger, da det gir de beste resultatene. Ønsker man seg videre i organisasjonen er det fullt mulig og vi har mange eksempler på ansatte som starter ett sted og går gradene internt i organisasjonen, Ståle er en av dem, sier Anita Ueland, personal- og kvalitetssjef i Lindab.

Ståle Svensson har allerede startet i rollen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår