Ny salgsdirektør i Lindab

 
Ny salgsdirektør i LindabBildet: Ståle Svensson
Ståle Svensson har gjennom 10 år i Lindab hatt flere roller i selskapet. Nå er han klar for å starte i den nyopprettede stillingen som Salgsdirektør Norge.

- Jeg er kjempestolt over å få denne muligheten og gleder meg til å sette i gang. Jeg har vært her i 10 år nå, og stortrives med mine fantastiske kollegaer og produkter, sier Ståle Svensson.

- Ståle innehar alle de kvaliteter vi ser etter, og er en kjernekar som vet hva Lindab står for, og hvor vi vil. Lindab er i stor utvikling og Ståle er en viktig del for vår videre vekst.» kommer det raskt fra administrerende direktør Eirik Austad.

- Lindab AS har fokus på prestasjons- og personlig utvikling. Hver enkelt får tett oppfølging og muligheter til å ta utviklingssteg ut fra egne forutsetninger, da det gir de beste resultatene. Ønsker man seg videre i organisasjonen er det fullt mulig og vi har mange eksempler på ansatte som starter ett sted og går gradene internt i organisasjonen, Ståle er en av dem, sier Anita Ueland, personal- og kvalitetssjef i Lindab.

Ståle Svensson har allerede startet i rollen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår