BD kjøper Klaro

 
BD kjøper KlaroBildet: Fra venstre: CEO Lars Tendal (Brødrene Dahl) og gründer Bjørn Stiansen og ny daglig leder Øystein Vereide (Klaro). Foto: Brødrene Dahl.
Brødrene Dahl kjøper renseanleggspesialisten Klaro i Risør kommune for å gjøre småskala anlegg lett tilgjengelig over hele Norge.

Renseanlegg som Klaro Renseanlegg Norge AS leverer vil redusere utslippsproblemer tilknyttet grå- og svartvann i Norge. God tilgjengelighet på anlegg, etablert serviceorganisasjon og lav terskel for installasjon er avgjørende for en helt nødvendig installasjonsvekst. 

Oppkjøpet gir Brødrene Dahl vekstpotensial og støtter oppunder bedriftens strategi for å nå sine bærekrafts mål. 

– Vi overtar en veldrevet virksomhet som styrker vår posisjon innenfor avløpsrensing helt frem til sluttkunde. Gjennom mange år kjenner Klaro til kundebehov, samt geologiske og regulatoriske forhold over hele Norge. Dette oppkjøpet vil ha stor verdi for både våre kunder og oss selv, sier CEO Lars Tendal i Brødrene Dahl i en pressemelding.

Brødrene Dahl er en ledende teknisk handelsbedrift med Norges største kundekrets av rørleggere og entreprenører som har nødvendig installasjonskompetanse for Klaro-anlegg. I DIGIT har handelsbedriften dessuten samlet graveentreprenører og andre VMT-bedrifter som kan installere anlegg over hele Norge. 

Mer enn 300.000 mennesker bruker daglig renseanlegg fra Klaro. Anleggene er blant markedets mest energieffektive og fungerer etter SBR-metoden. Klaro leverer både anlegg for flere tusen husholdninger og minirenseanlegg for alt fra enkelthus, hytter og oppover. Selv om Klaro får ny eier, fortsetter driften som før og kundene vil forholde seg til samme medarbeidere og produkt- og tjenestetilbud.

Det er gründer Bjørn Stiansen som nå selger livsverket sitt. Teknisk leder Øystein Vereide har takket ja til å overta rollen som daglig leder når Brødrene Dahl overtar 3. oktober. 

– Som gründer brenner jeg sterkt for det miljøbidraget Klaro har til lokalsamfunnene vi opererer i. Salgsapparatet og kompetansenettverket til Brødrene Dahl vil bidra til å styrke alt som er viktig for Klaro. Det har gjort det lettere for min del å takke av, sier eier og daglig leder Bjørn Stiansen. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår