- Bekrefter Cersaies betydning

 
- Bekrefter Cersaies betydningIllustrasjonsbilde fra en tidligere Cersaie- messe. Foto: Odd Borgestrand
Totalt 91 296 besøkende deltok på Cersaie 2022 nylig. Til sammen 624 utstillere fylte det 140 000 kvadratmeter store messeområdet, fordelt på femten haller i Bologna messesenter.

Besøkstallene er en økning på rundt 50 prosent sammenlignet med fjorårets arrangement, som var en av de første store messene som ble holdt i den vanskelige post-pandemien. Dette tallet, som markerte en delvis retur mot 2019-nivået på 112 340 deltakere, inkluderte 44 215 internasjonale besøkende (48,4 prosent av totalen) og 47 081 italienere. 

- Cersaie 2022 bekreftet nok en gang messens nasjonale og internasjonale betydning blant distributører, arkitekter, installatører og eiendomsoperatører, sier Giovanni Savorani, styreleder i Confindustria Ceramica i en pressemelding.

- Den italienske keramiske industriens forpliktelse til bærekraft var den røde tråden gjennom hele messen. Som vi påpekte overfor politikerne og institusjonelle personer som var til stede på messen, må energiomstillingen som vi har satt i gang ikke undergraves av krisen som nå rammer energimarkedene, sier Savorani videre.

Emilio Mussini, nestleder i Confindustria Ceramica og leder for salgsfremmende aktiviteter og messer, ga følgende oppsummering av det omfattende Cersaie-programmet:

- Mer enn 2000 deltakere deltok på de fire arrangementene som ble organisert som en del av «building, dwelling, thinking»-programmet. 23 pressekafeer ble livestreamet i løpet av de fem dagene messen varte. «Tiling Town» tiltrakk seg en kontinuerlig strøm av besøkende. «Cersaie Business»- seksjonen hadde i tillegg deltakelsen av mer enn 200 fagpersoner fra Europa, Nord-Amerika og Gulf-området, sier Mussini.

Neste års Cersaie arrangeres i Bologna fra 25. til 29. september 2023.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår