OPP MED HODET!

 
OPP MED HODET!
Nå, mer enn noen gang, er det viktig å være synlig for kundene dine.

Opplever du stramme markedsbudsjetter? Kunder som sitter på gjerdet, renteøkninger og kontrakter i det blå? Ikke gjem deg! Nå er synlighet i markedet viktigere enn noen gang.

Ja, vi vet. Bygg- og anleggsbransjen har i det siste opplevd en utmattende «ørkenvandring» i dystre spådommer og pessimisme. Det betyr ikke at kundegrunnlaget er forduftet. Konjunkturnedgang varer nemlig ikke evig. Derfor er det du skal ruste deg for å ta markedsandeler når pilene snur.

Fagnettstedene www.byggfaktanyheter.no og www.vvsaktuelt.no, samt magasinutgaven av Byggfakta Nyheter, er en effektiv markedsføringskanal for nettopp dine produkter eller tjenester. Med tilgang på Byggfaktas prosjektdatabase, SMART, følger redaksjonen utviklingen innen prosjektmarkedet for bygg- og anlegg tett. Våre trofaste lesere arbeider hos profesjonelle byggherrer, i arkitekt- og rådgivende ingeniørfirmaer, hos entreprenør- og håndverksbedrifter, i byggevarehandelen, i boligbyggelag og borettslag, VVS-bransjen, i kommunenes VA-tekniske sektorer, på vegkontorene og i skoleverket.

Med andre ord; vår målgruppe er også dine potensielle kunder!

Du er derfor hjertelig velkommen til økt synlighet og effektiv profilering på våre annonseplattformer!

Nå tilbyr vi annonsører, i forbindelse med etableringen av ny organisasjon, ekstra gode tilbud på annonseplass hos oss. 

Hyggelig om du derfor kontakter Kristen Sandvold for flere detaljer rundt profilering via våre kanaler:

Annonsekonsulent: Kristen Sandvold, mobil: 95 72 10 68 / e-post: ksa@byggfakta.no

Ny organisasjon. Hva innebærer det?

Byggfakta Docu har overdratt mediadelen til Byggaktuelt Media AS. Bak selskapet står mangeårig Byggfakta-og VVS aktuelt-redaktør, Bjørn Laberg, og vår erfarne annonsekonsulent, Kristen Sandvold. Byggaktuelt Media overtar dermed ansvaret for magasinutgivelser og utvikling av eksisterende nettsider.

For deg som tidligere annonsekunde vil denne endringen ikke innebære annet enn å forholde seg til nytt firmanavn på utgiver, samt nytt organisasjonsnummer og bankkontonummer. Vårt nye medieselskap opprettholder det tette samarbeidet med Byggfakta Docu. Det innebærer blant annet unik tilgang til prosjektdatabasen Byggfakta SMART, samt rapporter, analyser og prognosemateriell innen fagområdene bygg, anlegg, VVS og VA.

Selskapsinfo:

Byggaktuelt Media AS

Miras vei 24, 3113 Tønsberg

Organisasjonsnummer: 931 434 284

Bankkontonummer: 6075 05 69210

ROLLER:

Daglig leder / annonsekonsulent: Kristen Sandvold

Mobil: +47 95 72 10 68

e-post: ksa@byggfakta.no

Styreleder / ansvarlig redaktør: Bjørn Laberg

Mobil: 93 60 05 18

e-post: bjorn.laberg@byggfaktamedia.no

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår