ØRG tar miljø og klimautfordringene på alvor

 
ØRG tar miljø og klimautfordringene på alvorIllustrasjonsbilde: Østraadt Rør Gruppen
Østraadt Rør Gruppen (ØRG) har i samarbeid med Ecol-Unicon fått på plass et eget utvalg av slam-, fett-, olje- og lamellutskillere.

- Vi i ØRG ønsker å rette oppmerksomheten inn mot lamellutskillere, som med stor fordel burde benyttes i større grad enn i dag. Vi kan nå levere slam-, fett-, olje- og ikke minst lamellutskillere av høy kvalitet. Her har vi satt fokus på at de skal være enkle i drift- og vedlikehold, samtidig som de oppfyller gjeldende normer og standarder for utslipp. Disse har stor kapasitet og egner seg utmerket til større vei- og tunnelprosjekter, parkeringsanlegg eller bilopphuggingsplasser, sier Jarle Rognstad, salgsleder i Østraadt Rør, i en pressemelding.

- Design og konstruksjon gjør disse enkle å drifte. Dette sannsynliggjør at bedrifter vil følge dette opp på korrekt måte, samtidig som kostnadene ikke blir en avgjørende faktor, mener Rognstad.

- ØRG tar miljø og klimautfordringene på alvor. Gjennom vårt daglige virke er vi opptatt av at vi skal møte og løse utfordringer kvalitativt riktig, helst i første omgang. Vår målsetning er at ØRG sine produkter skal gi best LCC (Livssykluskostnader), være samfunnsøkonomisk fornuftige samt påvirke ytremiljø i minst mulig grad negativt. Dette jobber vi kontinuerlig med som en ISO 14001 sertifisert bedrift. Vi skal være en bedrift som er sitt samfunnsansvar bevist og setter kvalitet og miljø i fokus, sier Rognstad avslutningsvis i pressemeldingen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår