OSO Hotwater satser sterkere på prosjektmarkedet

 
OSO Hotwater satser sterkere på prosjektmarkedetBildet: Rune A. Rystad (t.v.) og Kjetil Alseth
OSO Hotwater styrker sin satsning på prosjektmarkedet vesentlig i Norge i 2022. Satt for å lede dette arbeidet er mangeårig medarbeider Kjetil Alseth.

Kjetil har de siste årene jobbet som regionsansvarlig ØST og som leder av teknisk avdeling i OSO Hotwater, og er godt kjent med prosjektmarkedet fra før. 

- Vi har sett en stund et behov for å øke ressursene våre ytterligere mot prosjektmarkedet. Når vi nå øker vårt fokus så var det naturlig for oss å rekruttere internt. Vi trengte en person som er godt kjent både i og med markedet og som samtidig vet hvordan våre varmtvannsberedere og løsninger kan tilføre merverdi i prosjekter, sier country manager Rune A. Rystad i OSO Hotwater.

Kjetil Alseth vil dekke hele landet i samarbeid med våre dyktige regionsansvarlige, og sørge for at OSO Hotwater fremstår som en proaktiv og profesjonell samarbeidspartner for våre kunder. 
 
- Prosjektmarkedet vokser og krever stadig mer profesjonell og spesialisert oppfølging. Dette er et marked vi i OSO Hotwater er svært godt rustet som organisasjon til være en verdiskapende partner i, sier Kjetil Alseth.
 
Kjetil Alseth tiltrådte posisjonen 1. januar 2022
 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår