Tilbyr rammeavtale på slamtjenester i Lier

 
Tilbyr rammeavtale på slamtjenester i LierIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Lier Vei, Vann og Avløp Kf inviterer til konkurranse om rammeavtale på slamtjenester med rørinspeksjon og spyling.

Av Bjørn Laberg

Rammeavtalen gjelder tømming og transport av slam fra private anlegg som er tilknyttet kommunalt anlegg. Lier Vei, Vann og Avløp vil inngå avtale med 1 leverandør.

Litt fra behovsbeskrivelsen:

• Avtalen omfatter ikke spyling av kloakkrør ved gjentetting/forstoppelse på private anlegg. Dette avtales mellom eier(hjemmelshaver) og renovatør. Anlegg som er spesielt vanskelig tilgjengelig vinterstid, må tømmes om sommeren eller høsten. 

• Rørinspeksjon omfatter bruk av kamera til kontroll av rør/ rørnett, kummer mm. Ved all kamerakjøring tilegner oppdragsgiver rett til eierskap av filer og all dokumentasjon som utarbeides ved bestilling.

• Kloakkslam deponeres på Linnes renseanlegg i Lier. Anslått volum slam er 400-450 m³ pr. år. Avtalen omfatter også registrering av anleggstype, enkel kontroll av eventuelle feil ved anleggene i forbindelse med tømming, og rapportering til Lier Vei, Vann og Avløp.

• Rammeavtalen har en varighet fra og med 17.02.2022 til og med 16.02.2024 med mulighet for oppdragsgiver til ytterligere forlengelse i inntil 2 år, med 12 måneder av gangen. Maksimalverdi, inkludert eventuelle opsjoner og forventet prisstigning er estimert til 4 millioner kroner.

Tiltakshaver: Lier Vei, Vann og Avløp Kf
Verdi: Inntil 4 millioner kroner totalt
Tilbudsfrist: 7. februar 2022

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår