Rekordomsetning for Brødrene Dahl

 
Rekordomsetning for Brødrene DahlBildet: Roger Lunde, administrerende direktør i Brødrene Dahl
Det ble en solid salgsvekst for BD-konsernet i 2018. Rekordomsetningen landet på 8,5 milliarder og en vekst på over 8 prosent. Resultat ble på linje med tidligere år.

- Året 2018 har vært et spesielt år på mange måter. Vi gjennomførte reorganiseringer og kostnadskutt i første halvdel av året, og opplevde sterk salgsvekst gjennom høsten og vinteren. Vi er i en spennende bransje med store endringer og sterk konkurranse, sier adm. direktør i Brødrene Dahl, Roger Lunde, i en pressemelding.

- Spesielt gledelig er det derfor at vi klarer å vokse på netthandel og samtidig øke salget i våre over 50 servicesentre. Veksten på web/netthandel var på over 40% i andre halvår. BD omsatte for over 1,7 milliarder kroner på elektronisk handel i 2018. Dette gjør at vi har blitt mer produktive og kostnadseffektive. Vi klarer derfor å øke vår konkurransekraft og møte kundenes krav.

- Vi har også en bra salgsutvikling i våre servicesentre. Et BD servicesenter skal være fullt at det en rørlegger trenger. Her skal det være «full-range» og mange rørprodukter, samt kompetente og serviceinnstilte medarbeidere.

- Det er gledelig å se at vår servicesenterstrategi fungerer, samtidig som at markedet for service, rehabilitering og ombygging vokser. Vi har et sterkt fokus på rørleggere og rørkunder, sier Lunde. Januar-salget har startet bra; både på salg, e-handel og i servicesentrene. Vi ser frem imot et spennende og innholdsrikt år i en bransje som er i stadig endring og utvikling, avslutter Lunde.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår