Roger Lunde blir ny styreleder i Rørkjøp

 
Roger Lunde blir ny styreleder i RørkjøpBildet: Roger Lunde, ny styreleder i Rørkjøp
Roger Lunde ankommer Rørkjøp med blant annet 7 års erfaring fra VVS- og VMT-bransjen som konsernsjef for Brødrene Dahl AS.

Han har også vært styremedlem i Optimera AS, samt har erfaring fra 8 år i olje- og gassbransjen.

Lunde kommer nærmest fra stillingen som konsernsjef hos Ekornes AS.

Roger Lunde skal bidra til og lede styret og administrasjonen i Rørkjøp gjennom den neste fasen for selskapet med mange spennende og utfordrende strategisk valg.

– Min hovedmotivasjon for å bli styreleder i Rørkjøp er alle de spennende strategisk valg og muligheter som Rørkjøp har i en flott og utfordrende bransje. Jeg er opptatt av at rørleggere og deres bedrifter har gode muligheter for å vokse og tjene penger. Rørkjøp har hatt en god digital, lønnsom og spennende reise. Jeg har alltid hatt en god dialog med Rørkjøp og Frank Olsen. Det er viktig og bra med stabil og god ledelse, samt strategi over tid. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med styret og Frank i arbeidet med å utvikle og forberede Rørkjøp for fremtiden, sier han.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår