ROTH Nordic på faglig treningssamling

 
ROTH Nordic på faglig treningssamling
ROTH Nordic er en av FLOW Groups utvalgte partnere, og bidrar med faglige innspill for de 25 serviceteknikerne som er samlet i 2 intensive dager på Gardermoen 21. - 22. juni.

Lars Ketil Aune i ROTH Nordic engasjerer gruppen med sin presentasjon og innspill på hvordan samarbeidet mellom ROTH Nordic og FLOW selskapene kan optimaliseres.

ROTH Nordic er sentral som partner i vår verdikjede og besitter unik erfaring og kompetanse innen sitt produktområde, og vi må sørge for at de ønsker å gjøre oss i FLOW Group bedre, sier Håvard Hildrum en av instruktørene i FLOW Akademiet.

Våre utvalgte partnere har alle muligheter sammen med oss til å utvikle konkurransefortrinn som vil bidra til å tilrettelegge for nytenking og effektiv samhandling. Det skal være spennende, lærerikt og lønnsomt å være en del av vår verdikjede sier Håvard Hildrum.

ROTH Nordic er meget godt fornøyd med å få delta under de faglige arenaene som FLOW Akademiet gjennomfører for sine ansatte, det er slik vi utvikler et godt og konstruktivt partnerskap avslutter Lars Ketil Aune i ROTH Nordic.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår