Skal ikke gå rørleggerne i næringen

 
Skal ikke gå rørleggerne i næringenBildet: VITEK fortsatt vil være helt avhengige av å bruke lokale rørleggere i sine prosjekter. Foto: VITEK
VITEK har åpnet ny avdeling i Østfold og har styrket laget gjennom å hente inn rørleggerkompetanse. Hensikten er derimot ikke å ta opp konkurransen med rørleggerne, forteller markedssjef i VITEK, Val Sibbern.

– Det er svært viktig å understreke at VITEK ikke tar arbeide fra rørleggere, tvert imot. Vårt mål er å styrke vår VVS-kompetanse for nettopp å bli den beste samarbeidspartneren for rørleggere.

Et vanlig driftsår for VITEK medfører store mengder konkrete rørleggeroppdrag og rørlegger i VITEK Øst Anders Ramsøe tror at mer kompetanse internt i VITEK vil bidra til bedre samarbeid.

– Vi gjør denne satsingen for å bli bedre på VVS og VA, for at rørfornying skal nærme seg rørfaget ytterligere. Vårt mål er at VITEK skal bli dyktige på å forstå rørleggeres behov og bli foretrukket som samarbeidspartner. Da kan vi ikke gå våre samarbeidspartnere i næring.
Lokale rørlegger

Anders Ramsøe understreker at VITEK fortsatt vil være helt avhengige av å bruke lokale rørleggere i sine prosjekter. Dette gjelder spesielt vedrørende rørfornying inne i bygninger. Her må VITEK kunne utføre forkontroll i alle leiligheter og noterer opp hvilke tiltak som må utføres både før oppstart og under prosjektets gang.
– I alle slike prosjekter vil VITEK engasjere lokale rørleggere. Vi håper derimot at våre egne rørleggermestere skal kunne bidra til at VITEK blir bedre på sin faglige kommunikasjon i alle slike prosjekter, sier Ramsøe, og peker på at et gjennomsnittlig prosjekt for VITEK ofte innebærer mellom 20- 250 leiligheter.

– VITEK håper virkelig at lokale rørleggere oppfatter at vi på denne måten gir dem en unik sjanse: Våre samarbeidspartnere på rørleggertjenester får på denne måten tilgang til nye kunder gjennom oss og vice versa.
Produksjonssjef region Vest Vidar Aase, forteller at VITEK i region Vest ikke har planer om å jobbe med tradisjonelle rørleggertjenester.

– I Bergen skal VITEK ikke tilby rørleggerarbeid i det hele tatt og vi har heller ikke hentet denne kompetansen her. Dette er en del av vår satsing på Østlandet, hvor vi i disse dager åpner kontor i Moss. Her er målet å bli bedre i vår kommunikasjon nettopp med eksterne leverandører på rørfag, sier produksjonssjefen.

Han avslører at den nye avdelingen i Moss skal utvikle et eget lite forretningsområde for spesialprodukter som vil gjelde for Østlandet. Eksempler på aktuelle spesialprodukter er blant annet vedlikehold av gamle varmeanlegg.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår