Snøfreserne som lar deg snørydde uten å bli utmattet!

 
Snøfreserne som lar deg snørydde uten å bli utmattet!Gled deg til vinteren med TRE nye snøfresere fra Ryobi!
Fra snødekte gangstier til hardpakkede innkjørsler – RYOBIs nye snøfresere har akkurat det du trenger for rask og sikker snørydding.

Raskere, sikrere, smartere.

Når vi tenker på farlige vinteraktiviteter, vil de fleste av oss være enige om at slalåmkjøring eller aking i isete bakker kommer ganske høyt opp på lista. Men har du noen gang vurdert helserisikoen ved manuell snørydding? Ryggproblemer og fare for å skli på isen er kanskje det første man tenker på, men manuell snørydding er også forbundet med økt risiko for hjerteinfarkt. En batteridrevet snøfreser er ikke bare bra for oppkjørselen – den er bra for helsa!

Når det er kaldt, er det også fare for at snøen fryser til is, noe som gjør det enda farligere å ferdes utendørs. Heldigvis er alle RYOBIs snøfresere konstruert for å skrape tett på overflaten, slik at det blir minimalt med snø, selv på ujevne overflater.

RYOBIs nye snøfreserserie tilbyr en batteridrevet løsning for alle typer snø. Fra mindre oppgaver som snørydding fra gangveier til oppkjørsler med plass til over 40 biler – RYOBIs MAX POWER snøfresere er konstruert for å gjøre jobben raskt og enkelt.

36V MAX POWER 45 cm Snøfreser
Den batteridrevne RY36STX45A-140 betyr at du slipper skjøteledninger, bensin eller snøskuffe for å ta hånd om snøryddinga. Så uansett hvor vått og kaldt været blir, kan denne modellen rydde 208 m² snø på bare 12 minutter og 24 sekunder. Det foldbare håndtaket gjør også snøfreseren mer kompakt for enkel oppbevaring i sommermånedene. Med en arbeidsdybde på 25 cm, arbeidsbredde på 45 cm og en manuell 180 graders rotasjon av utkast, slipper du å slite deg ut med en tung snøskuffe i iskaldt vær.

Produktnummer

RY36STX45A-140

Effekt

36V

Batterikapasitet

4,0 Ah

Arbeidsdybde

25 cm

Arbeidsbredde

45 cm

Artikkelnummer

5133005724

EAN-kode

4892210216601

Kastelengde

8 m

36V MAX POWER 53 cm Snøfreser
RY36STX53A-150-modellen fra RYOBI® erstatter den bensindrevne snøfreseren og er den ultimate løsningen for alle snøryddingsbehov. Denne modellen leverer optimal ytelse ved hjelp av et oppladbart 5,0 Ah-batteri, og kan rydde opptil 560 m² snø på 18 minutter. Juster enkelt hvor du vil kaste snøen med en spake på håndtaket, så slipper du å måtte stoppe snøryddingen for å manuelt justere det. Og med en LED-frontlykt, kastelengde på 10,6 m og 180 graders rotasjon av utkast har det aldri vært enklere å rydde snøen raskt – selv på kveldstid.  Når du er ferdig, legger du den bare sammen og oppbevarer den i garasjen eller boden, takket være de foldbare håndtakene.

Produktnummer

RY36STX53A-150

Effekt

36V

Batterikapasitet

5,0 Ah

Arbeidsdybde

40 cm

Arbeidsbredde

53 cm

Artikkelnummer

5133005723

EAN-kode

4892210189271

Kastelengde

10,7 m

 

 

36V MAX POWER 61 cm Snøfreser
Må du rydde snø i bitende kulde og bekmørke? Med oppvarmede håndtak og tre LED-frontlys trenger du aldri bekymre deg for farene ved å måke snø – uansett vær og tid på døgnet. RY36STX61A-250 erstatter en 2-trinns bensindrevet snøfreser og er RYOBIs kraftigste og største snøfreser med selvgående teknologi. Dette er med andre ord en svært lettkjørt maskin. De robuste hjulene på 42,5 cm griper tak i underlaget og pløyer enkelt gjennom snøen.

En metallfres med variabel hastighet angriper kompakt snø og is med en arbeidsdybde på opptil 53 cm. Denne snøfreseren kan brukes under alle forhold med en dobbel børsteløs motor for ekstra høy ytelse og effektivitet. 180 graders rotasjon av utkast kan justeres fra panelet. I tillegg kan du også regulere hastighet, lys og oppvarmede håndtak – alt på ett sted. Denne batteridrevne modellen kan rydde opptil 480 m² snø på bare 12 minutter!

Produktnummer

RY36STX61A-250

Effekt

36V

Batterikapasitet

5,0 Ah

Arbeidsdybde

53 cm

Arbeidsbredde

61 cm

Artikkelnummer

5133005737

EAN-kode

4892210216915

Kastelengde

16,8 m

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvorfor RYOBI® og MAX POWER?
Med den mest avanserte motorteknologien, elektronikken og batteriytelsen, redefinerer MAX POWER batteridrevet komfort på forbrukermarkedet, slik at du kan takle krevende og langvarige utendørsoppgaver raskere og enklere enn noensinne.

Med en rekke hagemaskiner som dekker et bredt spekter av utendørsoppgaver – fra gressklipping og hekktrimming til strømomformere og snøfresere – tilbyr MAX POWER null utslipp, lav vibrasjon og lavt støynivå i et lett, batteridrevet system.

MAX POWER er det smarte valget for pålitelig, trådløst hagearbeid. Og takket være klasseledende teknologi og innovasjon, kan Ryobi® tilby en imponerende tre års garanti på sine oppladbare verktøy og maskiner.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår