Søker totalentreprenør til hallprosjekt på Sunnmøre

 
Søker totalentreprenør til hallprosjekt på SunnmøreIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Vanylven kommune i Møre og Romsdal søker totalentreprenør til byggingen av Fiskå flerbrukshall.

Av Bjørn Laberg

Det skal bygges en ny flerbrukshall i nær tilknytning til Fiskå skule, hvor bygget skal brukes som flerbruksanlegg i skole og fritid. Alle funksjoner skal befinne seg på samme plan, og vil inneholde aktivitetsflate, publikumsareal, styrkerom, dame- og herregarderobe inkl. toalett og dusjer, HCWC, kiosk, lager, korridorer og tekniske rom. Planene foreligger som forprosjekt. 

Detaljprosjektering

Prosjektet gjennomføres som en totalentreprise. Detaljprosjektering og kontrahering av underentreprenør og leverandører ivaretas av totalentreprenøren, som skal engasjere en arkitekt/ interiørarkitekt for å oppnå forventninger for kvalitet i innemiljøet. Totalentreprenørens detaljprosjektering skal videre ivareta planlegging av nødvendige tilpasninger og innfestinger av idrettsutstyr som nedfellbare basketkurver, veggmonterte håndballmål, ribbevegger etc. i henhold til leverandørers anvisninger.

Grunnarbeidet er trukket ut som en egen utførelsesentreprise for flerbrukshallen. Totalentreprenøren skal ikke medta kostnader for grunnarbeidene i sitt tilbud. Totalentreprenør må medta samarbeid og koordinering mot prosjekterende/utførende for grunnarbeidet i sitt tilbud. 

Litt fra VVS-delen av funksjonskravene:

• Det skal installeres luft/ luft varmepumpe for oppvarming av hallen via kombinert varmebatteri i ventilasjonsaggregat med omluftsfunksjon. Varmepumpen skal dekke 60 prosent av det dimensjonerende effektbehov, mens resten besørges av elektrisk varmebatteri.

• Varmepumpen for hallen skal leveres med kjølemedium med GWP tilsvarende kjølemedium R32 eller bedre. Det må være 100 prosent dekning med elektrisk oppvarming tilgjengelig som spisslast og back-up for varmepumpen.

• Det skal benyttes aggregat med roterende varmegjenvinner, gjenvinningsgrad ≥ 80%. Det skal være to aggregater, ett for hall og ett for dusjavdeling og garderober. Aggregatene leveres som innendørs enhetsaggregat internt koplet med integrert automatikk og tavleutstyr, med full integrasjon mot sentralt SD-anlegg for overvåkning, styring og kontroll.

• Aggregatet for hallen skal ha funksjon for omluft/friskluft (ventilering og oppvarming av hallen). Oppvarming skjer primært med luft-luft varmepumpe og DX-varmebatteri på tilluft. Et elektrisk batteri skal i tillegg, som spisslast og backup dekke hele oppvarmingsbehovet for hallen. 

• Det skal leveres komplett automatikkanlegg med SD-anlegg tilknyttet kommunen sitt toppsystem fra Normatic. Det skal leveres et komplett tilbud der software, hardware, feltutstyr, funksjoner/programmering og lisenser skal være inkludert i tilbudet, dette inkluderer også løsninger som backup og tilrettelegging for felles toppsystem i kommunen.

Tiltakshaver: Vanylven kommune
Tilbudsfrist: 28. januar 2022
Verdi (antatt) 40-60 millioner kroner

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår