Ståle Hofstad Isaksen til Purus Joti AS

 
Ståle Hofstad Isaksen til Purus Joti ASBildet: Ståle Hofstad Isaksen
Purus Joti AS styrker sin tilstedeværelse med ny Distriktsansvarlig Nord, Ståle Hofstad Isaksen.

- Jeg er kjempestolt av å få lov til å representere Purus Joti her i nord, sier Isaksen, som allerede til fredag skal presentere Purus på messen til Heidenreich i forbindelse med åpning av nye lokaler i Verdal.

Isaksen kommer fra stillingen som Innkjøpsleder hos Ritek AS, med ansvar for flere større prosjekter. Han har også lang fartstid fra Heidenreich AS med distriktsansvar, salg, markedsføring og kundesupport. Det betyr at den nye distriktsansvarlige hos Purus kjenner både markedet og kundene godt.

- Jeg ser frem til å besøke grossister, forhandlere og resten av VVS bransjen på min vei, legger Isaksen til, som mener distriktet sitt har stort potensiale for vekst.

Salgssjef Søren Brøndum Knudsen er svært tilfreds med å få på plass en ny distriktsansvarlig i dette område.

- Vi ser at Ståle er allerede i full gang og kommer til å vise til gode resultater. Vi har hatt behov for å styrke vår tilstedeværelse i nord og er derfor utrolig glad for at Ståle har tatt på seg oppdraget, sier Knudsen i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår