Steg Entreprenør inn i Aarsleff-konsernet

 
Steg Entreprenør inn i Aarsleff-konsernetBildet: Steg Entreprenør kan vise til lang fartstid og stor erfaring innen anleggsvirksomhet en rekke NoDig-metoder.
Steg Entreprenør AS går inn i det danske storkonsernet Per Aarsleff AS for å sikre en fortsatt utvikling og vekst i et stadig voksende anlegg- og NoDig-marked.

Ved å gå inn med 51 prosent i Steg Entreprenør AS har Per Aarsleff AS sikret seg en ytterligere sterk partner i Norge. 

Sterk posisjon

Det er fire år siden danskene inngikk en lignende avtale med Olimb Rørfornying AS. 
Daglig leder Nils Kristian Skretteberg og styreleder Kristian Sandum har sammen med dyktige medarbeidere utviklet Steg Entreprenør til en sterk posisjon i det norske NoDig-markedet. Det er derfor ikke overraskende at det danske storkonsernet Per Aarsleff AS ønsker å bidra til videre utvikling og vekst.  

Styrker seg i tøff konkurranse

- Vi er overbevist om at de nye eierne vil bidra til å styrke vårt selskap i en hverdag med stadig tøffere konkurranse og økende offentlige krav. Aarsleff er en sterk merkevare i Europa, og ligger helt i front både når det gjelder forskning og utvikling innen bygg og anlegg. Vi mener dette vil være med å trygge arbeidsplassene og gi oss muligheter for å bli markedsledende i vår bransje, sier daglig leder i Steg Entreprenør, Nils Kristian Skretteberg, i en pressemelding fra selskapet.

Nært samarbeid over flere år

Steg Entreprenør AS har samarbeidet om en rekke NoDig prosjekter med det Aarsleff-eide Østergaard AS. Dette samarbeidet har vokst seg sterkt og ledelsen i Steg tror at det vil bli enda sterkere når de blir en del av samme konsern.
Våre kunder vil møte et selskap med en enda større verktøykasse enn i dag, fordi vi nå får tilgang til større ressurser, støttefunksjoner og flere fagområder. Vi ser også at det kan gi økte synergieffekter med de øvrige norske datterselskapene i Aarsleff, sier styreleder Kristian Sandum.

Et marked i vekst

Avdelingsdirektør i Aarsleff Ground Engineering, Stig Weis, legger ikke skjul på at oppkjøpet er en langsiktig strategi der de vil bidra til en positiv utvikling spesielt innen NoDig-markedet i Norge. Med økt fokus på miljø og bærekraft er det ingen tvil om at gravefrie metoder har et stort potensial også i det norske markedet, sier han.
Steg Entreprenør vil fortsette sin aktivitet under eget navn og med sin nåværende ledelse.  Samtlige ansatte er også sikret fortsatt arbeid i selskapet som nå får dansk aksjemajoritet med 51 prosent.
 

Steg Entreprenør AS har hovedkontor på Geithus i Modum kommune og omsatte i fjor for drøyt 125 millioner kroner, med et solid årsresultat og 42 dyktige medarbeidere. 
Selskapet kan vise til lang fartstid og stor erfaring innen anleggsvirksomhet en rekke NoDig-metoder. Steg Entreprenør AS har i en årrekke samarbeidet med det Aarsleff-eide NoDig-selskapet Østergaard AS. 

Per Aarsleff A/S er et ledende dansk entreprenørkonsern med spesialitet i planlegging og gjennomføring av store prosjekter innenfor infrastruktur, klimatilpasning, miljø, energi og bygninger – fra prosjektering til overlevering. Innenfor fundamenteringssegmentet har Aarsleff selskaper i Danmark, Sverige, Polen, Tyskland, England og Norge. Aarsleff oppnådde siste år en omsetning på 13,5 milliarder kroner. Konsernet har 6.800 ansatte, som fordeler seg på det danske morselskap og en rekke datterselskaper i inn- og utland.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår