Steinar Holm ny styreleder i VKE

 
Steinar Holm ny styreleder i VKEBildet: Steinar Holm
- De største utfordringene blir å ivareta bransjens næringspolitiske interesser i en bransje som er i sterkt utvikling skapt av både norske myndighetskrav og EU krav, sier den nye styrelederen i VKE.

Steinar Holm er utdannet tekniker innenfor energiteknikk, bedriftsøkonomi fra BI og Master of Business Administration (MBA) fra Heriot Watt University. Steinar er gift med Monica og har 3 barn i alderen 10 til 16 år. Steinar Holm har vært nestleder i VKE siden han ble valgt inn i styret i 2013.

Hva er de største utfordringene for kulde- og ventilasjonsbransjen fremover?

– Ivareta bransjens næringspolitiske interesser i en bransje som er i sterkt utvikling skapt av både norske myndighetskrav og EU krav. I dette bildet må det legges til rette for at ventilasjons- og kuldebransjen får utviklingsrom og ikke minst rammebetingelser som både faglig og forretningsmessig er best mulig. En kjepphest for meg er også drift og vedlikehold. Vi har som bransje opplevd store endringer i rammebetingelser knyttet til energi og innemiljø. De anleggene vi installerer skal fungere godt i hele levetiden, som bransje må vi sette mer fokus på dette. Den opplevde verdien av våre installasjoner er når byggene er i bruk, påpeker den nye styrelederen.

Hvordan ser du for deg VKE om fem år? 

– Da er vi en betydelig større organisasjon skapt av god medlemsverving. I tillegg håper jeg vi har fått på plass en fagutdanning innenfor ventilasjonsteknikk samt fortsetter den gode søkningen og engasjementet innenfor kuldeteknikk. KEM utdannelsen har vært en suksess, og det lever selvfølgelig videre med enda flere skoler som tilbyr dette studiet.

Hva gjør den nye styrelederen på fritiden?

– På fritiden er det selvfølgelig mye tid til familie og venner, innimellom spiller jeg litt fotball. Vi har også en hytte på Sjusjøen som er aktivt i bruk. I tillegg har jeg en motorsykkel, men den er vel mer i garasjen enn på veien, avslutter Steinar Holm.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår