Swecos divisjonsdirektør kåret til ledertalent

 
Swecos divisjonsdirektør kåret til ledertalentSigurd Løvfall, direktør i Swecos energidivisjon, gikk til topps i kategorien «Årets rådgiver» i E24’s kåring. (Foto: Sweco).
Sigurd Løvfall, direktør for Swecos energidivisjon, har gått til topps i E24s talentkåring.

E24 er Norges ledende nettavis for økonomi og næringsliv, og arrangerer hvert år en kåring av landets største ledertalenter. Løvfall gikk i år til topps i kategorien «Årets rådgiver».

– Dette er stort. Det er hyggelig at noen har sett meg, nominert meg og at en jury har funnet ut at jeg var tittelen verdig. Det har vært mulig fordi jeg havnet i et selskap som satser på unge talenter. Sjefen min Grete Aspelund så noe i meg, og turte å satse på det, sier Løvfall til avisen.

Divisjonsdirektøren har tidligere ledet vannkraftmiljøet ved Swecos Oslo-kontor, og trekker frem energifaget som kilde til motivasjon.

– Norge er både en energinasjon og en kunnskapsnasjon, de to tingene verden trenger mer av. Kunnskapen om hvordan vi kan skape et bedre samfunn innenfor disse to momentene, der mener jeg vi kan ta en stor rolle. Det er en grunnleggende motivasjon i jobben min, og i alle andre stillinger jeg har hatt i Sweco, at jeg går på jobb og føler vi kan gjøre en forskjell, sier han til E24.

Juryen har blant annet bestått av Berit Svendsen, leder for Vipps internasjonale satsing, Håkon Haugli, leder for Abelia, og Karl Munthe-Kaas, kolonial.no-gründer.  Vinneren av rådgiver-kategorien må blant annet kunne vise til dokumenterbar suksess, et svært høyt faglig nivå og være en dyktig lagbygger.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår