Tapwell blir sølvpartner i Ingeborg-nettverket

 
Tapwell blir sølvpartner i Ingeborg-nettverketBildet: I Tapwell er vi 5 kvinner i dag – som representerer svært ulike grener av bedriften, alt fra lager, økonomi til salg! Fra venstre: Linda Ulrichsen Tiltnes, Helene Haugen, Judyta Wachowska, Veslemøy Bach-Gansmo og Monika Sem
- Vi har hatt gleden av å observere arbeidet til Ingeborg-nettverket på avstand en stund, mens vi parallelt har bygd opp vår egen stab med flere jenter, sier Helene Haugen, Key Account Manager i Tapwell AS.

- Selv om ingen av oss er rørleggere er vi en viktig del av denne fantastiske bransjen. Det vil Tapwell være med å formidle. Bransjen trenger flere rørleggere og veldig gjerne flere kvinnelige rørleggere, men la oss ikke glemme at VVS bransjen også er avhengig av andre yrkesgrupper som økonomer, selgere, logistikkmedarbeidere, ledere, HR, butikkansatte osv, sier Haugen i en pressemelding.

Fortsatt en jobb å gjøre

- Dessverre har vi også få kvinner i disse stillingene. Vi ønsker å løfte bransjen som helhet og tiltrekke oss de sterkeste aktørene, fra begge kjønn. Skal vi lykkes med det må vi skape blest om bransjen i sin helhet og vise begge kjønn alle mulighetene VVS bransjen byr på. Bransjen vil helt klart ha godt av en bedre kjønnsbalanse enn det vi har nå. Økt interesse blant kvinner for bransjen vil sikre økt konkurranse om stillinger og gjøre hele bransjen mer attraktiv, mener Haugen.

- Vi har fortsatt en jobb å gjøre med framsnakk av egen bransje. Ingeborg-nettverket og deres rørdamer har gjort en formidabel innsats, nå vil vi andre også bidra! Sammen blir vi både sterkere og mer synlige. Derfor ønsker Tapwell å bidra til å gjøre rørbransjen enda mer attraktiv for begge kjønn, sier hun.

Bredde, mangfold og moderne bransje  

- Det å få med Tapwell på laget er veldig stas, konstaterer Eli H. Heyerdahl Eide, leder av Ingeborg-nettverket. Med et sterkt lag av partnere, som også har mangfold, vil det styrke Ingeborg-nettverket og vår aktivitet. Det sikrer fremdrift og gir muligheter til å fremme rørfaget enda mer. Dette partnerskapet bekrefter det vi har jobbet for de siste syv årene, Ingeborg-nettverket omfavner alle kvinner i rørbransjen og ikke bare de som skrur rør. Samarbeidet med Tapwell gir oss muligheten til å jobbe enda bredere mot kvinner i bransjen,sier  Eli H. Heyerdahl Eide, leder av Ingeborg-nettverket. 

Mer moderne og kulere

- Vi snakker om damene som verken SSB eller andre fanger opp i sine statistikker, men som er så uendelig viktig for bransjen. De sitter i posisjon til å påvirke og bidrar til at kvinneandelen øker, og gjør at rørbransjen blir både mer moderne og kulere. I samtalene med Tapwell har vi fått mange gode innspill og tanker om hvordan vi kan utvikle et samarbeid slik at de blir en synlig og aktiv sølvpartner. En av de viktigste rollene til våre sølvpartnere er å skape aktivitet for kvinnene i Ingeborg-nettverk. Det betyr at vi kan glede oss til en spennende Ingeborg kveld i fantastiske omgivelser i løpet av året. 

– Personlig ble jeg helt trollbundet av det fantastiske showrommet Tapwell har bygget i Oslo. Jeg gikk ut med masse inspirasjon og fikk lyst til å pusse opp alt av våtrom jeg har muligheten til! Dette kommer til å bli moro, avslutter Heyerdahl Eide

Vi vil fronte bransjen, og ønske enda flere damer velkommen!

- Som sølvpartner har Tapwell et ønske om å ha fokus på alle damer, uavhengig av stilling; rørleggere, butikkmedarbeidere, de som jobber med kundeservice eller med baderomsdesign, kvinner i lederstillinger så vel som økonomene og damene på lageret. Sammen kan vi løfte bransjen og gjøre den enda mer attraktiv. I den sammenheng ønsker Tapwell, sammen med Ingeborg-nettverket, å invitere til en samling for damene til høsten. En samling for alle kvinner, enten du kommer fra en rørleggerbedrift, en butikk eller kjedekontor. Alle er vi del av VVS bransjen. Samlingen vil finne sted i Tapwells nye lokaler på Brobekk. Dato kommer vi tilbake til, men vi lover spennende innhold og mye hygge.

- Følg med på Ingeborg-nettverkets facebook-side og meld dere på der, sier Helene Haugen, Key Account Manager i Tapwell AS til slutt.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår