Tilbyr makroer for bygningsautomatisering

 
Tilbyr makroer for bygningsautomatiseringIllustrasjonsbilde: Makroen til et utendørs luftkondisjoneringssystem omfatter for eksempel en væskeutskiller, varmeenhet og et enkelt temperatur/fuktighetskontrollsystem
Masterdata for et prosjekt er som olje i maskineriet. Med de går prosessen lettere - ganske enkelt bedre. Brukere sparer mye tid når de kan bruke fullstendige makroer, og ikke må lage dem fra scratch.

- Med Eplan versjon 2,8 vil det bli tilbudt en makrosamling innen bygningsautomatisering. Disse gratisdataene øker brukerens fordeler og supplerer den totale samlingen av produktdata i Eplan Data Portal. Makrosamlingen ble for første gang vist under Light & Building-messen i Frankfurt, skriver MEPAX i en pressemelding.

Makro for utendørs luftkondisjonering: Makroen til et utendørs luftkondisjoneringssystem omfatter for eksempel en væskeutskiller, varmeenhet og et enkelt temperatur/fuktighetskontrollsystem.
Eplan Platform, versjon 2.8, som vil bli lansert i september 2018, vil få brukere innen oppvarming/ventilasjon/klimakontroll til å spisse ørene. For første gang leverer Eplan et makroprosjekt med systemdiagrammer for bygningsautomatisering, som i stor grad forenkler arbeidsprosessene for å konstruere slike systemer. Makroene er fullstendige rør- og instrumenterings-diagrammer. De har mange ulike anvendelsesområder.

Disse såkalte vindusmakroene leveres gratis i Eplan-format - Eplan vil snart opprette et nettsted med spesifikasjoner. Sidemakroene, bl.a. PCT-logikkløkker, dekker både gjeldende standarder NS-EN ISO 16484-3 og VDI 3813/3814. Innen bygningsautomatisering kan man derfor arbeide betydelig raskere med disse tilleggs-masterdataene. Det anslås tidsbesparelser på 50-70 % for opprettelse av diagrammer.

I forhåndsplanleggingen kan man starte planleggingsaktiviteter for konstruksjonsprosessens tekniske aspekter på Eplan-plattformen tidlig i prosessen. I denne fasen blir begreper for systemets tekniske omfang utviklet, og første tall og kvantitetsstrukturer anslås. Målet er å bestemme den mest fordelaktige tekniske løsningen, og fastsette spesifikasjonene for den påfølgende detaljerte planleggingen. Skjemaopprettelse og ytterligere beskrivelse av systemet kan skje senere basert på forhåndsplanleggingen.

- Med makroprosjektet for Eplan Platform versjon 2.8, planlagt lansert i september, tar løsningsleverandøren Eplan de første skrittene mot mer masterdata innen bygningsautomatisering, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår