Tilbyr makroer for bygningsautomatisering

 
Tilbyr makroer for bygningsautomatiseringIllustrasjonsbilde: Makroen til et utendørs luftkondisjoneringssystem omfatter for eksempel en væskeutskiller, varmeenhet og et enkelt temperatur/fuktighetskontrollsystem
Masterdata for et prosjekt er som olje i maskineriet. Med de går prosessen lettere - ganske enkelt bedre. Brukere sparer mye tid når de kan bruke fullstendige makroer, og ikke må lage dem fra scratch.

- Med Eplan versjon 2,8 vil det bli tilbudt en makrosamling innen bygningsautomatisering. Disse gratisdataene øker brukerens fordeler og supplerer den totale samlingen av produktdata i Eplan Data Portal. Makrosamlingen ble for første gang vist under Light & Building-messen i Frankfurt, skriver MEPAX i en pressemelding.

Makro for utendørs luftkondisjonering: Makroen til et utendørs luftkondisjoneringssystem omfatter for eksempel en væskeutskiller, varmeenhet og et enkelt temperatur/fuktighetskontrollsystem.
Eplan Platform, versjon 2.8, som vil bli lansert i september 2018, vil få brukere innen oppvarming/ventilasjon/klimakontroll til å spisse ørene. For første gang leverer Eplan et makroprosjekt med systemdiagrammer for bygningsautomatisering, som i stor grad forenkler arbeidsprosessene for å konstruere slike systemer. Makroene er fullstendige rør- og instrumenterings-diagrammer. De har mange ulike anvendelsesområder.

Disse såkalte vindusmakroene leveres gratis i Eplan-format - Eplan vil snart opprette et nettsted med spesifikasjoner. Sidemakroene, bl.a. PCT-logikkløkker, dekker både gjeldende standarder NS-EN ISO 16484-3 og VDI 3813/3814. Innen bygningsautomatisering kan man derfor arbeide betydelig raskere med disse tilleggs-masterdataene. Det anslås tidsbesparelser på 50-70 % for opprettelse av diagrammer.

I forhåndsplanleggingen kan man starte planleggingsaktiviteter for konstruksjonsprosessens tekniske aspekter på Eplan-plattformen tidlig i prosessen. I denne fasen blir begreper for systemets tekniske omfang utviklet, og første tall og kvantitetsstrukturer anslås. Målet er å bestemme den mest fordelaktige tekniske løsningen, og fastsette spesifikasjonene for den påfølgende detaljerte planleggingen. Skjemaopprettelse og ytterligere beskrivelse av systemet kan skje senere basert på forhåndsplanleggingen.

- Med makroprosjektet for Eplan Platform versjon 2.8, planlagt lansert i september, tar løsningsleverandøren Eplan de første skrittene mot mer masterdata innen bygningsautomatisering, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår