Nei til pølsefest – JA til kompetanse

 
Nei til pølsefest – JA til kompetanseBildet: Morten Leopold Helgerud (t.v.) og Tom Fjordvang, Honeywell
- Vi ser en betydelig større nytteverdi, ved å samarbeide med grossistene og installatørene gjennom kurs. Derfor takker vi nei til pølsefest, og ønsker et sterkere og tydeligere fokus på økt og fornyet kunnskap.

Av Morten Leopold Helgerud,
Account Manager i Honeywell

Med dagens økende behov for kompetanse i en rask utvikling av nye produkter og løsninger, endringer i lover og forskrifter, samt krav til effektivitet og lønnsomhet, tilbyr Honeywell bransjen økt kompetanse i form av kurs og opplæring. Vi kan ikke tillate oss selv å be om verdifull tid fra installatørene, gjennom pølsefester.

Et enkelt regnestykke viser at dette blir en meget dyr pølse, og noen sitter igjen med regninga for denne tiden med som går med rundt pølsekjelen. Honeywell er ikke imot grossistaktiviteter, men vi mener kurs gir merverdi og økt lønnsomhet. Det handler om å tilby noe mer utover produkter, og kompetanse er et viktig element i dette.

Honeywell sitter på betydelig kunnskap, og vi mener faglig påfyll har en stor nytteverdi for alle ledd i næringskjeden. Fremtiden handler om kunnskapsløft. Dette bedrer konkurranseevnen for den enkelt ansatte og bedriften. Jeg tør å påstå at alle bedrifter både har behov for og samtidig ønsker mer faglig påfyll for sine ansatte. Våre kurs og vårt fokus på kompetansehevning er derfor meget godt mottatt av ledende installatører og grossister.

Ved å samle større grupper, investerer både vi som leverandør og våre kunder tiden bedre, en ved en pølsekjele ute hos grossist. Vi tilstreber å finne de gode og effektive løsningene, som bidrar til at vi alle får mest igjen for investert tid. Tid er penger, og gjennom våre kurs vil vi optimalisere overføringen av kunnskap på en best mulig måte for alle parter og aktører.

Vi vil forsterke vårt nærvær og samarbeide med grossist og installatør, men på andre arenaer. Vi ønsker også å forsterke samarbeide med foreninger og kjeder.  Grossisten er en viktig samarbeidspartner for Honeywell, og vi skal hjelpe til med å øke den lokale kunnskapen gjennom kurs, og på denne måten vil den enkelte grossistmedarbeider være i stand til å bistå sine kunder på et mer profesjonelt plan, da de selv innehar kunnskapen.

Det samme gjelder installatører, som vi kurser gjennom å samarbeide med grossistene. Vi respekterer andres valg og strategi, men Honeywell har valgt å fokusere på kompetanse og kurs, og takker derfor nei til pølsefest, men tilbyr alternative aktiviteter, som vi mener er til det beste for alle parter.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår