Tilbyr totalentreprise på enøktiltak

 
Tilbyr totalentreprise på enøktiltakIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Vestfold og Telemark fylkeskommune (VTFK) inviterer til konkurranse om totalentreprise på enøktiltak / ventilasjonsprosjekt.

Av Bjørn Laberg

VTFK har vedtatt å gjennomføre enøktiltak på 12 bygg, på bakgrunn av enøkanalyser som ble ferdigstilt i 2021. På grunn av stor fysisk utstrekning har fylkeskommunen valgt å dele inn prosjektet i ulike totalentrepriser per virksomhet. Tilbyder kan gi pris på en eller flere av entreprisene

Denne konkurransen dreier seg om totalentrepriser som alle er ment å utføres i skolens sommerferie. Det gjelder følgende bygg:

Vent. 1 – Kompetansebyggeren:

Det skal prosjekteres og leveres komplette ventilasjonsaggregater for Kompetansebyggeren, Nordbyen 40 i Tønsberg. Det medtas komplette, funksjonsdyktige aggregater med integrert automatikk. 

Vent. 2 – Nøtterøy VGS:

Det skal prosjekteres og leveres komplette ventilasjonsaggregater med integrert automatikk for Nøtterøy VGS. To eksisterende aggregater skal byttes. Dette fordi eksisterende aggregater og kanalnett ikke leverer nok luft. Aggregater er dermed klargjort for fremtidig økning av luftmengder i arealene. Videre skal det leveres VAV styring til kantineområde. 

Vent. 3 – Re VGS:

Det skal prosjekteres og leveres komplette ventilasjonsaggregater med integrert automatikk for Re VGS. Eksisterende aggregater (4 STK) byttes, videre suppleres det med 3 nye aggregater. Dette fordi eksisterende aggregater og kanalnett ikke leverer nok luft. Det opprettes et nytt teknisk rom i kjeller, og et aggregat plasseres ute på tak. Øvrige aggregater forutsettes plassert i eksisterende tekniske rom. Nye aggregater tilkobles eksisterende kanalnett. Aggregater er dermed klargjort for fremtidig økning av luftmengder i arealene. Skal tilkobles eksisterende SD anlegg.

Vent. 4 – Sande VGS:

Det skal prosjekteres og leveres komplette ventilasjonsaggregater med integrert automatikk for Sande VGS. 4 eksisterende aggregater skal byttes. Dette fordi eksisterende aggregater i bygg A er utdaterte. Eksisterende aggregat i bygg C byttes for å øke energieffektiviteten. Eksisterende aggregat har kryssveksler, nytt aggregat leveres med roterende veksler. Videre er det enkelte aggregater som får økt luftmengde i forhold til eksisterende. 

Vent. 5 – Vest Telemark VGS:

Det skal prosjekteres og leveres komplette ventilasjonsaggregater med integrert automatikk for Vest-Telemark VGS, avd. Dalen. Eksisterende aggregater (2 stk.) byttes, og det suppleres med 2 nye aggregater. Dette fordi eksisterende aggregater og kanalnett ikke leverer nok luft. Det opprettes et nytt teknisk rom i forbindelse med nordfløy del 1+2. Nye aggregater tilkobles eksisterende kanalnett. Aggregater er dermed klargjort for fremtidig økning av luftmengder i arealene. Skal tilkobles eksisterende SD anlegg.

Vent. 6 – Greveskogen:

Det skal prosjekteres og leveres komplette ventilasjonsaggregater med integrert automatikk for Greveskogen VGS. 1 eksisterende aggregat skal byttes. Dette byttes for å øke energieffektiviteten. Eksisterende aggregat har kryssveksler, nytt aggregat leveres med roterende veksler. Videre skal det leveres et nytt aggregat som betjener kjemilaboratorier og andre rom med spesialavtrekk i forbindelse med oppbevaring og bruk av kjemikalier. Dette aggregatet leveres med batterigjenvinner. Det er videre beskrevet en opsjon på oppgradering av ventilasjonsanleggene i laboratoriene. Dette gjelder økning av luftmengder på avtrekksinstallasjoner. 

Tiltakshaver: Vestfold og Telemark fylkeskommune
Tilbudsfrist: 17. mars 2023

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår