Torgny Volden blir ny regionssjef for Assemblin service rør

 
Torgny Volden blir ny regionssjef for Assemblin service rørBildet: Torgny Volden
Etter tolv år som regionssjef for Assemblins servicevirksomhet rør, går Henning Aaby Olsen inn på eiersiden og i ny jobb som prosjektleder i entreprenørselskapet RMB AS på Skedsmo. Avdelingssjef Torgny Volden i Assemblin Service Oslo overtar jobben som regionssjef.

Henning Aaby Olsen vil fram til 31. oktober jobbe side om side med påtroppende regionssjef Torgny Volden, som tiltrer sin nye stilling 1. september. Som følge av endringene i toppledelsen, blir Atilla Duran og Lasse Svendsen 1. september avdelingsledere for serviceavdelingene i henholdsvis Oslo og Romerike. Joachim Kjærstad blir samtidig driftssjef for serviceavdelingen i Brobekkveien i Oslo.

12 flotte år

- Jeg har hatt tolv flotte år i Assemblin og har fått være med på en fantastisk reise, hvor servicevirksomheten har hatt stor vekst og blitt en solid del av fundamentet i av selskapet, sier Henning Aaby Olsen. 

- Selv om det selvfølgelig er vemodig, følte jeg at tiden kanskje var inne til å prøve seg i et annet miljø og bryne seg på noen nye utfordringer. Den nye arbeidsgiveren min er i en annen bransje enn Assemblin, men henvender seg i stor grad til det samme kundesegmentet; store, profesjonelle oppdragsgivere. Jeg ser fram til å bli kjent med både selskap, virksomhet, nye kollegaer og kunder, og er samtidig veldig takknemlig for den erfaringen og de milepælene jeg har fått mulighet til å være med på i årene hos Assemblin, sier han.

Ydmyk for oppgaven

Påtroppende regionssjef Torgny Volden er ydmyk for oppgaven og innrømmer at han både forventer og er klar for en bratt læringskurve. 

- Etter å ha drevet en stor serviceavdeling i både med- og motgang i flere år, tror jeg imidlertid at jeg har en del å tilføre – ikke minst når det gjelder fagkunnskap, praktisk drift og kundehåndtering. Dessuten får jeg med meg en fantastisk gjeng med erfarne og veldig dyktige avdelingssjefer, som jeg både kjenner godt og har samarbeidet med i mange sammenhenger og flere år, sier Torgny Volden.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår