Trer inn i rollen som markedskoordinator og butikkrådgiver i Rørkjøp fra 1.april.

 
Trer inn i rollen som markedskoordinator og butikkrådgiver i Rørkjøp fra 1.april.
Hilde har 28 års erfaring i VVS-bransjen. Planen var å bli journalist, men en liten sommerjobb i familiebedriften Flis & Bad AS (Comfort Lier) endte i 26 innholdsrike år for bedriften.

– Det var 26 morsomme, lærerike og spennende år hvor jeg fikk utfordret meg selv innen salg, logistikk, markedsføring, leverandørkontakt, rørleggeriet, prosjektering av bad, personalledelse og mye mer, sier Hilde.

De siste 10 årene jobbet hun som daglig leder i bedriften. Ved siden av fulltidsjobb på Flis & Bad tok hun 2-årig varehandelsutdannelse på NVH/BI, som hun har hatt stor glede av i verv som produkt- og markedsråd, samt i styret i Comfort-kjeden. For drøyt to år siden bestemte Hilde seg for å utforske flere sider ved bransjen, og siden august 2021 har hun jobbet som regionsjef i VVS Norge RMB. Hovedfokus har vært oppfølging av rørleggere med butikk i fagkjedene Bademiljø og Comfort.

– Jeg har et brennende engasjement for bransjen, og har stor respekt for rørleggeryrket og alle de dyktige driverne. Jeg er skikkelig glad og stolt over muligheten jeg nå får i Rørkjøp, og gleder meg stort til å gå i gang med oppgavene, sier hun.

– Rørkjøp sine kjerneverdier; humor, ærlighet og respekt, kjenner jeg meg godt igjen i, sier Hilde.

Administrerende direktør i Rørkjøp, Frank Olsen, er svært glad for å ha fått på plass en såpass viktig ressurs for kjeden, og gleder seg til å sette Hilde i arbeid.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår